SmalTrak Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Witam.Przedstawiam mój kolejny ale na tym forum pierwszy projekt.Jest to Scania Torpedo...Model to normalna Scania 4 z Italeri ale maska jest ze Scanii T Emek... Niski dach wykonany w mojej Scani przerobiłem sam z Topline ponieważ nie mogłem znaleźc nikogo kto by miał do sprzedania oryginalny niski dach...Model będzie cały malowany.Chodzi mi o te czerwone paski na karoserii...Model będę starał się zrobic w 100% oryginalnie...niedługo przejadę się na baze do firmy Bródka więc zrobie dokumentacje zdjęciową... Relacja będzie przebiegała narazie baardzo powoli bo muszę skończyc mój obecny model... Po skończeniu mój model będzie wyglądał tak: A tutaj fotki co dotychczas zrobiłem : Jakies Pytania lub wątpliwosci ? Pisac ;) Quote
tornado Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Projekt ale mam wrażenie że maska niebardzo jest spasowana do zderzaka - a może to wina fotki Życzę powodzonka w budowie. Quote
SmalTrak Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 To wina fotki a raczej ustawienia modelu na szybko bo jak wszystko bedzie na ramie i na zawiasach to bedzie to wyglądało innaczej. Quote
Praetorian Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Mam słabość do Skanek z noskami, więc na pewno będę śledził relację... Powodzenia w budowie. Quote
gulus Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ta czerwień wygląda, jaby była metaliczna w odcieniu. Maszą taką farbkę? Quote
MiloszKr Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 gulus dobrze widzisz że jest to czerwień metaliczna. A teraz to nie problem z kolorem idziesz dolakierni i dobierają jaki tylko chcesz. Powodzenia Smal w budowie tego modelu. Quote
Maniakscań Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 O pierwsza Scania T którą widzę tutaj . Na pewno wyjdzie bardzo dobrze!!! Życzę powodzenia w budowie. Quote
marcinzo56 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witam Bardzo ładna skakanka, relacja bedzie bardzo ciekawa zycze powodzenia w pracach Pozdrawiam Quote
KRUGER_MAN Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ciekawa scania , wydaje mi sie czy te czesci są niespasowane do siebie ... , mówisz ze ustawiałeś na szybko ale i tak wydaje mi sie ze jest tam nierówno , jak byś zrobił przymiarke nie na szybko to zapodaj fotke ;) . Pozdrawiam Quote
Piotr Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Fajny projekt, a z tą maską może byc problem z spasowaniem bo model Emka jest w skali 1:25, a Italeri 1:24, maskę trzeba porzeżyc i wtedy powinno wszystko pasowac i jeszcze może byc jeden problem tz. stopnie wejściowe do kabiny po prawej stronie są za wąskie Smal ale znam twoje możliwości to dla Ciebie będzie pestka Powodzenia dowód tego że maska będzie pasowała dam swoją fotkę Scani (Italeri Emek) Quote
eKrystian Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Wszystko fajnie tylko ostatni post w tym temacie jak widać był : "Wto Sie 22 2006" heh Smal pewnie jak by coś miał to by dał. Pozdrawiam Quote
KRUGER_MAN Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja myślałem ze to jest nowy temat :P , ale troche dziwne było ze wchodze na forum a tu nowy temat i 5 odpowiedzi po 1 dniu nieobecności :P . Nie spojrzałem na date . Pozdro Quote
Truckerek93 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Pomysł super, mam nadzieje że zobaczę ją na MTM?? Quote
miqs Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Następny... CZŁOWIEKU POPATRZ NA DATĘ OSTATNIEGO POSTU SMALTRAKA!!!!!!!! Przeraszam załogę, za caps. Quote
marcinzo56 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 O kurcze nawet ja nie widziałem ostatniego posta smaltraka. Temat juz ma półtora roku wiec myslę, że damy moze spokoj z tą relacją Quote
Recommended Posts