SmalTrak Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam.Przedstawiam mój kolejny ale na tym forum pierwszy projekt.Jest to Scania Torpedo...Model to normalna Scania 4 z Italeri ale maska jest ze Scanii T Emek... Niski dach wykonany w mojej Scani przerobiłem sam z Topline ponieważ nie mogłem znaleźc nikogo kto by miał do sprzedania oryginalny niski dach...Model będzie cały malowany.Chodzi mi o te czerwone paski na karoserii...Model będę starał się zrobic w 100% oryginalnie...niedługo przejadę się na baze do firmy Bródka więc zrobie dokumentacje zdjęciową... Relacja będzie przebiegała narazie baardzo powoli bo muszę skończyc mój obecny model... Po skończeniu mój model będzie wyglądał tak: A tutaj fotki co dotychczas zrobiłem : Jakies Pytania lub wątpliwosci ? Pisac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Projekt ale mam wrażenie że maska niebardzo jest spasowana do zderzaka - a może to wina fotki Życzę powodzonka w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2006 To wina fotki a raczej ustawienia modelu na szybko bo jak wszystko bedzie na ramie i na zawiasach to bedzie to wyglądało innaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Mam słabość do Skanek z noskami, więc na pewno będę śledził relację... Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ta czerwień wygląda, jaby była metaliczna w odcieniu. Maszą taką farbkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 gulus dobrze widzisz że jest to czerwień metaliczna. A teraz to nie problem z kolorem idziesz dolakierni i dobierają jaki tylko chcesz. Powodzenia Smal w budowie tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 O pierwsza Scania T którą widzę tutaj . Na pewno wyjdzie bardzo dobrze!!! Życzę powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Witam Bardzo ładna skakanka, relacja bedzie bardzo ciekawa zycze powodzenia w pracach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Ciekawa scania , wydaje mi sie czy te czesci są niespasowane do siebie ... , mówisz ze ustawiałeś na szybko ale i tak wydaje mi sie ze jest tam nierówno , jak byś zrobił przymiarke nie na szybko to zapodaj fotke ;) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Fajny projekt, a z tą maską może byc problem z spasowaniem bo model Emka jest w skali 1:25, a Italeri 1:24, maskę trzeba porzeżyc i wtedy powinno wszystko pasowac i jeszcze może byc jeden problem tz. stopnie wejściowe do kabiny po prawej stronie są za wąskie Smal ale znam twoje możliwości to dla Ciebie będzie pestka Powodzenia dowód tego że maska będzie pasowała dam swoją fotkę Scani (Italeri Emek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Wszystko fajnie tylko ostatni post w tym temacie jak widać był : "Wto Sie 22 2006" heh Smal pewnie jak by coś miał to by dał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Ja myślałem ze to jest nowy temat :P , ale troche dziwne było ze wchodze na forum a tu nowy temat i 5 odpowiedzi po 1 dniu nieobecności :P . Nie spojrzałem na date . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Pomysł super, mam nadzieje że zobaczę ją na MTM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Następny... CZŁOWIEKU POPATRZ NA DATĘ OSTATNIEGO POSTU SMALTRAKA!!!!!!!! Przeraszam załogę, za caps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 O kurcze nawet ja nie widziałem ostatniego posta smaltraka. Temat juz ma półtora roku wiec myslę, że damy moze spokoj z tą relacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi