tommyk Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Widziałem wczoraj żywo w Bytomiu. Dopiero na żywo możliwy jest właściwy odbiór. Piękna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca 8 godzin temu, tommyk napisał: Widziałem wczoraj żywo w Bytomiu. Dopiero na żywo możliwy jest właściwy odbiór. Piękna praca! Dziękuję! Cieszy miłe słowo i że się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Na żywo dopiero widać ile jest pracy włożone w to szpachlowanie linii podziałowych, żeby to wyglądało tak jak w oryginale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Oglądałem w Bytomiu i choć nie moja skala, to wygląda super, kawał dobrej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi