GrzegorzM Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Po latach posuchy w kwestii modeli tego samolotu w końcu jest co sklejać . Buduje się to naprawdę fajnie, trochę zagadkowe są kalkomanie, pewnie z czasem wyjaśni się temat tego czy można z nich usuwać film. Ja tego nie robiłem. Lekko przyciasne skrzydła względem kadłuba, ale to drobiazg. Tak naprawdę trudno się o coś przyczepić. Zestawowy karabin maszynowy FN30 wygląda przyzwoicie, ale ja podmieniłem go na jeszcze bardziej dokładny druk 3D, ze sklepu Syndikate Co. Malowany farbami Hataka Orange Line: C016, C009, C003. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Bardzo fajny Battle, no i Belg . Opony trochę błyszczą, polecam NATO Black z palety Tamiya i będzie pan zadowolony. No i teraz trzeba zrobić wczesnego Hurricane od Airfixa do kompletu, tam też było belgijskie malowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Coś mi się wydaje, że w najbliższym czasie nastąpi wysyp Battle. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi