GrzegorzM Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Po latach posuchy w kwestii modeli tego samolotu w końcu jest co sklejać . Buduje się to naprawdę fajnie, trochę zagadkowe są kalkomanie, pewnie z czasem wyjaśni się temat tego czy można z nich usuwać film. Ja tego nie robiłem. Lekko przyciasne skrzydła względem kadłuba, ale to drobiazg. Tak naprawdę trudno się o coś przyczepić. Zestawowy karabin maszynowy FN30 wygląda przyzwoicie, ale ja podmieniłem go na jeszcze bardziej dokładny druk 3D, ze sklepu Syndikate Co. Malowany farbami Hataka Orange Line: C016, C009, C003. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Bardzo fajny Battle, no i Belg . Opony trochę błyszczą, polecam NATO Black z palety Tamiya i będzie pan zadowolony. No i teraz trzeba zrobić wczesnego Hurricane od Airfixa do kompletu, tam też było belgijskie malowanie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Coś mi się wydaje, że w najbliższym czasie nastąpi wysyp Battle. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 3 Sierpnia Autor Share Napisano 3 Sierpnia (edytowane) Małe uzupełnienie tej galerii . 02.08.2025 model zajął pierwsze miejsce w klasie 1/72 na konkursie modelarskim w Dundee, Szkocja. Edytowane 3 Sierpnia przez GrzegorzM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Brawo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Czyli "zarobił na siebie". Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia W dniu 3.08.2025 o 17:26, GrzegorzM napisał: Małe uzupełnienie tej galerii . 02.08.2025 model zajął pierwsze miejsce w klasie 1/72 na konkursie modelarskim w Dundee, Szkocja. Gratulacje Grzegorz ! Model bardzo zacny k dobrze się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Nie no normalnie fajny ci on jest. Ale mam pytanie o linie podziałowe. Na zbliżeniach wyglądają jak "Airfixowskie rowy" Czy to kwestia lanszafcików i lekkiego zaciemnienia linii czy po prostu one takie już są i co nam pan zrobisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia Są dość głębokie, ale jednak nie aż takie jak w przypadku tych starter kitów z Airfixa,. Tam pomyślano to dla osób, które stawiają w modelarstwie pierwsze kroki i mogą pomalować model za grubą warstwą farby. Zwłaszcza dzieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi