Czes Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) Witam. Przedstawiam znany pojazd z Powstania Warszawskiego sd.kfz.251/1D ,Starówka' Model wykonany prosto z pudła firma dragon.Figurka od Royal Model . Od razu pisze ze świadomie zostawiłem karabin Mg 42 na wyposażenie. Całość pokazana jest na małej podstawce. Pozdrawiam Edytowane 19 Lutego przez Czes 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Fajny podoba się . Ja bym w koła i na gąski dał trochę pigmentu ceglastego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Czy drzwi miały szansę ustawić się w takim położeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 2 godziny temu, klima1 napisał: Czy drzwi miały szansę ustawić się w takim położeniu? Chyba kolega ma rację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Podoba mi się bardzo. Szacun bo to strasznie małe. Gruz wyszedł bardzo realistycznie. Z zastrzeżeń to wspomniane drzwi z zaciętymi zawiasami i ludzik wykonujący totalnie abstrakcyjna czynność. Wygląda jak by chciał walnąć młotem w klucz na skrzynce :0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Model bardzo ale to bardzo ładny. Inne szczegóły nie zakłócają radości oglądania. Może te drzwi da się jeszcze uchylić bardziej a ludzika lekko przestawić. A jeśli nie, to i tak super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Spoko, ale nie czaję dlaczego mg zestawowy, przy tak małej skali tym bardziej trzeba czymś przykuć oko, diabeł tkwi w szczegółach , trzeba takie rzeczy wymieniać o ile się da, tu jak patrzeć ten plastikowy mg rzuca się w oczy i psuje odbiór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego W dniu 25.02.2025 o 16:16, klima1 napisał: Czy drzwi miały szansę ustawić się w takim położeniu? Spróbuję je bardziej otworzyć. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Podoba się. Brawo za udany model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Rzadko się zdarza abym pomylił skale, dopiero musiałem przeczytać że to s 1:72 i nie ma w moim odczuciu lepszego komplementu niż pomylić z 1:35. W przypadku Twojej pracy właśnie tak się stało, BRAWO! Gratuluję wspaniałej go modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca W dniu 28.02.2025 o 19:41, Gerd napisał: Rzadko się zdarza abym pomylił skale, dopiero musiałem przeczytać że to s 1:72 i nie ma w moim odczuciu lepszego komplementu niż pomylić z 1:35. W przypadku Twojej pracy właśnie tak się stało, BRAWO! Gratuluję wspaniałej go modelu. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca W dniu 28.02.2025 o 17:18, Markuz napisał: Podoba się. Brawo za udany model. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi