Paweł Czarnocki Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca Kurde ....... gdybym będąc wtedy w wojsku miał kolorowy cyfrowy aparat ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca 33 minuty temu, Paweł Czarnocki napisał: Kurde ....... gdybym będąc wtedy w wojsku miał kolorowy cyfrowy aparat ......... To do dzisiaj byś z pierdla nie wyszedł za szpiegostwo . Przemek 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca 3 godziny temu, Paweł Czarnocki napisał: Kurde ....... gdybym będąc wtedy w wojsku miał kolorowy cyfrowy aparat ......... Mógłby być nawet czarno-biały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 15 Lipca Autor Share Napisano 15 Lipca Silnik… 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 17 Sierpnia Autor Share Napisano 17 Sierpnia Kilka fotek przed malowaniem. Mam nadzieję że zdążę do 20 września 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano Niedziela o 23:12 Autor Share Napisano Niedziela o 23:12 Walczę dalej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Poniedziałek o 05:09 Share Napisano Poniedziałek o 05:09 Elegancko- mogę poprosić o przepis na malowanie wydechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano Poniedziałek o 21:14 Autor Share Napisano Poniedziałek o 21:14 15 godzin temu, makinen napisał: Elegancko- mogę poprosić o przepis na malowanie wydechu? Wydech pomalowany Tamiya Aluminium. Brudzony po kolej od AK washem Engine Grime, Dark i Medium Rust Deposits. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi