kolejny-Wojtek Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Nalot pasażerów, lubię lubię. Model bardzo spasowany i łatwy w budowie. Kalki od 8A decals, polecam. Prawdziwym leciałem raz. Ciężko kadrować i światło gówniane. Z kalkami 8A decals trzeba uważać i nie zaginać, inaczej łamią sie. Kalka na ogonie się złożyła i miałem pęknięcie. Musiałem kupić nową i położyć na starą. Pozdrawiam Wojtek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca (edytowane) Kawał samolota. W realu i w modelu. Fajny jest, podoba się . Edytowane 3 Marca przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Cukiereczek! Ale w bardzo pozytywnym sensie, miło się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Bardzo ładny ale... Czy to błąd kalko że wstęga na górze kadłuba nie schodzi się przy stateczniku pionowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca 8 - 10 sekunda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca dzięki za uwagę. No to z pudła wymarsz (te duże trzyman w pudłach) i do poprawki. Tą wstążkę gdzieś przeciąłem. Powinno się nagiąć. Poza tym mam drugą kalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca (edytowane) Podoba mi się Edytowane 4 Marca przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi