kolejny-Wojtek Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Nalot pasażerów, lubię lubię. Model bardzo spasowany i łatwy w budowie. Kalki od 8A decals, polecam. Prawdziwym leciałem raz. Ciężko kadrować i światło gówniane. Z kalkami 8A decals trzeba uważać i nie zaginać, inaczej łamią sie. Kalka na ogonie się złożyła i miałem pęknięcie. Musiałem kupić nową i położyć na starą. Pozdrawiam Wojtek 12 Quote
barszczo Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 (edited) Kawał samolota. W realu i w modelu. Fajny jest, podoba się . Edited March 3, 2025 by barszczo Quote
socjo1 Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Cukiereczek! Ale w bardzo pozytywnym sensie, miło się ogląda. Quote
Tazman79 Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Bardzo ładny ale... Czy to błąd kalko że wstęga na górze kadłuba nie schodzi się przy stateczniku pionowym? Quote
kolejny-Wojtek Posted March 3, 2025 Author Posted March 3, 2025 dzięki za uwagę. No to z pudła wymarsz (te duże trzyman w pudłach) i do poprawki. Tą wstążkę gdzieś przeciąłem. Powinno się nagiąć. Poza tym mam drugą kalkę. Quote
mig Posted March 4, 2025 Posted March 4, 2025 (edited) Podoba mi się Edited March 4, 2025 by mig Quote
Poland_aviation Posted March 5 Posted March 5 Tylko małe dopełnienie: dreamlinery używają pojedynczych cyfr w wersjach, czyli -8,-9,-10 (nie -900) Poza tym model ładny w moim ulubionym malowaniu Quote
Recommended Posts