kolejny-Wojtek Napisano 3 Marca 2025 Napisano 3 Marca 2025 Nalot pasażerów, lubię lubię. Model bardzo spasowany i łatwy w budowie. Kalki od 8A decals, polecam. Prawdziwym leciałem raz. Ciężko kadrować i światło gówniane. Z kalkami 8A decals trzeba uważać i nie zaginać, inaczej łamią sie. Kalka na ogonie się złożyła i miałem pęknięcie. Musiałem kupić nową i położyć na starą. Pozdrawiam Wojtek 12 Cytuj
barszczo Napisano 3 Marca 2025 Napisano 3 Marca 2025 (edytowane) Kawał samolota. W realu i w modelu. Fajny jest, podoba się . Edytowane 3 Marca 2025 przez barszczo Cytuj
socjo1 Napisano 3 Marca 2025 Napisano 3 Marca 2025 Cukiereczek! Ale w bardzo pozytywnym sensie, miło się ogląda. Cytuj
Tazman79 Napisano 3 Marca 2025 Napisano 3 Marca 2025 Bardzo ładny ale... Czy to błąd kalko że wstęga na górze kadłuba nie schodzi się przy stateczniku pionowym? Cytuj
kolejny-Wojtek Napisano 3 Marca 2025 Autor Napisano 3 Marca 2025 dzięki za uwagę. No to z pudła wymarsz (te duże trzyman w pudłach) i do poprawki. Tą wstążkę gdzieś przeciąłem. Powinno się nagiąć. Poza tym mam drugą kalkę. Cytuj
mig Napisano 4 Marca 2025 Napisano 4 Marca 2025 (edytowane) Podoba mi się Edytowane 4 Marca 2025 przez mig Cytuj
Poland_aviation Napisano 5 Marca Napisano 5 Marca Tylko małe dopełnienie: dreamlinery używają pojedynczych cyfr w wersjach, czyli -8,-9,-10 (nie -900) Poza tym model ładny w moim ulubionym malowaniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi