rymulus Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Drugi w mojej kolekcji model w 1/144. Model przyjemny w klejeniu, zrobiony bez jakichkolwiek przeróbek (poza nitowaniem i anteną). Malowanie pudełkowe. Gotowy model odbył niekontrolowany lot rozpadając się na kilka części. Okazał się jednak na tyle mocny, że udało się go poskładać do kupy bez większych śladów. Sam model ma już ponad rok i na koncie kilka wizyt na konkursach modelarskich więc może być znany niektórym z was. Miłego oglądania. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Wygląda dobrze! Podoba mi się modulacja głównego koloru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Uroczy szkrab, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Kyrielejson ! Co ja czytam ! Godzinę temu, rymulus napisał: ....zrobiony bez jakichkolwiek przeróbek (poza nitowaniem i anteną)..... przenitowałeś 144 ??? nie ma pytań.... do widzenia .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 14 godzin temu, M.A.V. napisał: przenitowałeś 144 ??? No przecież widać. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi