Bercik Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Jaków nigdy dość, ten model był budowany równolegle do poprzednich Jaczków, zapodkładowany i odłożony. W marcu spiąłem się i w 2 tygodnie pomalowałem, nałożyłem kalki, pobrudziłem i skończyłem. Zbudowany z dodatkiem wydruków 3D producenta. Tablica przyrządów to kalkomania z zestawu. Odsuwana część owiewki - Rob Taurus. Ze wszystkich Jaków, które zrobiłem, z tego jestem zadowolony najbardziej Zapraszam też na mój kanał YouTube, gdzie można zobaczyć budowę poprzedniego Jaka i więcej! https://www.youtube.com/@rminiatures 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Piękny Jaczek. A sam modelik cały czas robi wrażenie, żeby ktoś tak go odstawił w 1:48... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca (edytowane) Modelsvit nie pasuje? A Jaczek piękny Edytowane 23 Marca przez Andzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Teraz, Andzin napisał: Modelsvit nie pasuje? Orka na ugorze, a ja leń jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca A ten kolor zielony to nie powinien być szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Na tym modelu nie ma zielonego koloru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Bardzo ładny Jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca No Robert, bardzo ładny Jaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 5 godzin temu, Bercik napisał: Na tym modelu nie ma zielonego koloru... Mam na myśli szarozielony, moim zdaniem powinien być czysto szary AMT-12, zdjęcie ukradzione z Internetu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Rozumiem o co Ci chodzi ale na tym modelu jest zwykły szary kolor, bazą koloru był szary FS36081. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Jaczek jest świetny, a jeszcze jak ma się świadomość jakie to maleństwo, to tym bardziej budzi uznanie. Rob Taurus robi wytłoczkę do tego Jaka? Zestawowe szkiełko to straszny pancerniak, a dzięki vacu model sporo zyskał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Dzięki za pozytywne komentarze! Rob Taurus robi do Jaka 3, wziąłem tylko środkową część, przód i tył jest z zestawu -rozciąłem plastikowy element czeską żyletką. Lekko podszlifowałem same krawędzie żeby nie wydawały się aż tak grube no ale nadal są widocznie grubsze, niż vacu. Do Jaka 1 szkło robi Brengun ale do swojego modelu więc nie wiem czy pasowałaby do Army... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi