marcolagu Napisano Piątek o 18:06 Share Napisano Piątek o 18:06 Dobry wieczór przyjaciele modelarze, ukończyłem składanie zestawu Academy K2, co oczywiście zrobiłem w wersji polskiej. Jeśli chodzi o modyfikacje, to nie ma tu wiele do zrobienia. Poprawiłem centralny daszek pilota, dopracowałem dodatkowy pancerz, udoskonaliłem zestaw Forda i jego brązowienie wraz z jego wsparciem, a także dodałem drobne szczegóły, których brakowało w zestawie. Mam nadzieję, że Ci się spodoba. (PS: Jestem włoskim modelarzem i przetłumaczyłem tekst za pomocą Google, wybaczcie wszelkie błędy...) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:08 Autor Share Napisano Piątek o 18:08 part 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:08 Autor Share Napisano Piątek o 18:08 part 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:10 Autor Share Napisano Piątek o 18:10 part 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:11 Autor Share Napisano Piątek o 18:11 part 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:12 Autor Share Napisano Piątek o 18:12 and final part 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano wczoraj o 07:31 Share Napisano wczoraj o 07:31 Udało Ci się dorobić sporą ilość drobnych detali - bardzo dobre podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano wczoraj o 10:29 Share Napisano wczoraj o 10:29 Good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Pięknie zdetalowany model. Najładniejszy jaki dotąd widziałem. Gratulacje! Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi