marcolagu Napisano Piątek o 18:06 Share Napisano Piątek o 18:06 Dobry wieczór przyjaciele modelarze, ukończyłem składanie zestawu Academy K2, co oczywiście zrobiłem w wersji polskiej. Jeśli chodzi o modyfikacje, to nie ma tu wiele do zrobienia. Poprawiłem centralny daszek pilota, dopracowałem dodatkowy pancerz, udoskonaliłem zestaw Forda i jego brązowienie wraz z jego wsparciem, a także dodałem drobne szczegóły, których brakowało w zestawie. Mam nadzieję, że Ci się spodoba. (PS: Jestem włoskim modelarzem i przetłumaczyłem tekst za pomocą Google, wybaczcie wszelkie błędy...) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:08 Autor Share Napisano Piątek o 18:08 part 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:08 Autor Share Napisano Piątek o 18:08 part 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:10 Autor Share Napisano Piątek o 18:10 part 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:11 Autor Share Napisano Piątek o 18:11 part 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano Piątek o 18:12 Autor Share Napisano Piątek o 18:12 and final part 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano wczoraj o 07:31 Share Napisano wczoraj o 07:31 Udało Ci się dorobić sporą ilość drobnych detali - bardzo dobre podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano wczoraj o 10:29 Share Napisano wczoraj o 10:29 Good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano wczoraj o 10:57 Share Napisano wczoraj o 10:57 Pięknie zdetalowany model. Najładniejszy jaki dotąd widziałem. Gratulacje! Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzubiDubi Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu molto bello:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Prawdziwa cnota krytyki się nie boi.Dobre bo polskie. To prawdopodobnie najlepsza K2 na tym forum. Moja dalej w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcadio Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Wow. Zazdroszczę takiej precyzji wykonania. Ja ciągle zmuszam swoje palce do współpracy z mózgiem - na razie zbyt często przegrywają czekam na kolejne etapy. W tej chwili też składam K2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu (edytowane) Grazie alle mie amiche modelle per i vostri gentili commenti!! przetłumaczone przez Google. przepraszam za błędy Edytowane 2 godziny temu przez marcolagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Bellissimo carro armato polacco! Edytowane 1 godzinę temu przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi