Skocz do zawartości

T-90M Tiger Model 1/35

FAHR

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, udało mi się zepsuć kolejny model, można się znęcać;) 

Dodam tylko, że jeśli chcecie zbudować model z pudła i mieć na półce T-90M to z modelu Tigera nie będziecie go mieć... błąd na błędzie, masa przeróbek do zrobienia i szczerze mówiąc nie dziwię się, że ten model nie ma jakiejś rozbudowanej dystrybucji. 

IMG_20250425_094234.jpg

IMG_20250425_094355.jpg

IMG_20250425_094426.jpg

IMG_20250425_094617.jpg

IMG_20250425_094747.jpg

IMG_20250425_094925.jpg

IMG_20250425_095242.jpg

IMG_20250425_095313.jpg

IMG_20250425_095715.jpg

IMG_20250425_093124.jpg

IMG_20250426_121527.jpg

IMG_20250426_121449.jpg

Edytowane przez FAHR
  • Like 14

Podoba mi się, sam mam ochotę takiego zrobić, widziałem, że Miniarm ma w ofercie zestawy poprawkowe i waloryzujące do niego. 

• Thanks 1

Godzinę temu, patrykd napisał:

Fajny. A mozesz wrzucic zdjecia z wlasciwym balansem bieli 

Chętnie, pytanie tylko jaki to jest właściwy? Starałem się tak go ustawić, żeby kolorów nie przekłamać.

Dla mnie wybór modelu oraz wykonanie jak zawsze doskonałe.  Fakt, że model można kupić tylko za granicą. Wypraski wyglądają całkiem spoko. Na YouTube składalnośc wygląda bardzo dobrze. 

• Thanks 1

Ogólnie wyszedł dobrze, mi się podoba!!! Ja kleiłem zvezde z jakichś targów Expo ale nie wnikałem szczególnie wtedy w merytoryke 😉

• Thanks 1

Na szczegółach konstrukcji się nie znam, ale zrobiony ze smakiem i fajnie przyprawiony atrakcyjny model wyszedł. Flaga super wykonana - dałbym gdzieś na przód bo robi robotę i szkoda z tyłu ja ukrywać, ale już jest pewnie nie do ruszenia.

• Thanks 1

W dniu 25.04.2025 o 11:46, Barthass napisał:

widziałem, że Miniarm ma w ofercie zestawy poprawkowe i waloryzujące do niego. 

Miniarm ma dodatek do tego modelu na wersję od 2023 (sankcje i doświadczenia z wojny). 

W dniu 25.04.2025 o 16:53, robertmodelarz napisał:

Wypraski wyglądają całkiem spoko. Na YouTube składalnośc wygląda bardzo dobrze. 

Technicznie jest bardzo solidnie, merytorycznie jest kupa. 

10 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał:

świetna robota i te smaczki jak uszkodzony boczny ekran, czy flaga państwowa 👍

A dzięki dzięki, są jeszcze klucze i kombinerki koło włazu dowódcy, rozsypane łuski od Kord-a itd. 😉

10 godzin temu, SnajperTBG napisał:

Ja kleiłem zvezde z jakichś targów Expo ale nie wnikałem szczególnie wtedy w merytoryke 😉

Akurat ta wersja z Idexu bodaj jest bardzo dobrze oddana. 

2 godziny temu, TAW napisał:

Flaga super wykonana - dałbym gdzieś na przód bo robi robotę i szkoda z tyłu ja ukrywać, ale już jest pewnie nie do ruszenia.

Tak jak piszesz, musi zostać z tyłu. 

Dziękuję Koledzy za wszystkie opinie👍

• Like 1

8 godzin temu, FAHR napisał:

A dzięki dzięki, są jeszcze klucze i kombinerki koło włazu dowódcy

Sam je zrobiłeś czy jakiś gotowiec? Zacnie wyglądają takie smaczki! :)

No widać że dobre wykonanie, tylko rzeczywiście zdjęcia w twoich galeriach jakieś takie zawsze prześwietlone, pozwoliłem sobie edytować jedno i moim zdaniem coś takiego lepiej by wyglądało w galerii, może ciut za ciemne , ale tej jakby mgły nie ma

111111.jpg

Edytowane przez Evildead
  • Like 3