FAHR Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia (edytowane) Witajcie, udało mi się zepsuć kolejny model, można się znęcać;) Dodam tylko, że jeśli chcecie zbudować model z pudła i mieć na półce T-90M to z modelu Tigera nie będziecie go mieć... błąd na błędzie, masa przeróbek do zrobienia i szczerze mówiąc nie dziwię się, że ten model nie ma jakiejś rozbudowanej dystrybucji. Edytowane 26 Kwietnia przez FAHR 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Podoba mi się, sam mam ochotę takiego zrobić, widziałem, że Miniarm ma w ofercie zestawy poprawkowe i waloryzujące do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Fajny. A mozesz wrzucic zdjecia z wlasciwym balansem bieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia Godzinę temu, patrykd napisał: Fajny. A mozesz wrzucic zdjecia z wlasciwym balansem bieli Chętnie, pytanie tylko jaki to jest właściwy? Starałem się tak go ustawić, żeby kolorów nie przekłamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia 18 minut temu, FAHR napisał: Chętnie, pytanie tylko jaki to jest właściwy? Starałem się tak go ustawić, żeby kolorów nie przekłamać. Okolo 4000K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Dla mnie wybór modelu oraz wykonanie jak zawsze doskonałe. Fakt, że model można kupić tylko za granicą. Wypraski wyglądają całkiem spoko. Na YouTube składalnośc wygląda bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia świetna robota i te smaczki jak uszkodzony boczny ekran, czy flaga państwowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Ogólnie wyszedł dobrze, mi się podoba!!! Ja kleiłem zvezde z jakichś targów Expo ale nie wnikałem szczególnie wtedy w merytoryke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Na szczegółach konstrukcji się nie znam, ale zrobiony ze smakiem i fajnie przyprawiony atrakcyjny model wyszedł. Flaga super wykonana - dałbym gdzieś na przód bo robi robotę i szkoda z tyłu ja ukrywać, ale już jest pewnie nie do ruszenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 11:46, Barthass napisał: widziałem, że Miniarm ma w ofercie zestawy poprawkowe i waloryzujące do niego. Miniarm ma dodatek do tego modelu na wersję od 2023 (sankcje i doświadczenia z wojny). W dniu 25.04.2025 o 16:53, robertmodelarz napisał: Wypraski wyglądają całkiem spoko. Na YouTube składalnośc wygląda bardzo dobrze. Technicznie jest bardzo solidnie, merytorycznie jest kupa. 10 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: świetna robota i te smaczki jak uszkodzony boczny ekran, czy flaga państwowa A dzięki dzięki, są jeszcze klucze i kombinerki koło włazu dowódcy, rozsypane łuski od Kord-a itd. 10 godzin temu, SnajperTBG napisał: Ja kleiłem zvezde z jakichś targów Expo ale nie wnikałem szczególnie wtedy w merytoryke Akurat ta wersja z Idexu bodaj jest bardzo dobrze oddana. 2 godziny temu, TAW napisał: Flaga super wykonana - dałbym gdzieś na przód bo robi robotę i szkoda z tyłu ja ukrywać, ale już jest pewnie nie do ruszenia. Tak jak piszesz, musi zostać z tyłu. Dziękuję Koledzy za wszystkie opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia 8 godzin temu, FAHR napisał: A dzięki dzięki, są jeszcze klucze i kombinerki koło włazu dowódcy Sam je zrobiłeś czy jakiś gotowiec? Zacnie wyglądają takie smaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia 3 godziny temu, enten napisał: Sam je zrobiłeś czy jakiś gotowiec? Zacnie wyglądają takie smaczki! Emp3d.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia (edytowane) No widać że dobre wykonanie, tylko rzeczywiście zdjęcia w twoich galeriach jakieś takie zawsze prześwietlone, pozwoliłem sobie edytować jedno i moim zdaniem coś takiego lepiej by wyglądało w galerii, może ciut za ciemne , ale tej jakby mgły nie ma Edytowane 27 Kwietnia przez Evildead 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi