kowal76 Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Chciałbym pokazać mój najnowszy zrobiony model. Jest nim P-51D Mustang z zestawu Tamiya. Malowanie pudełkowe, pilot John C. Meyer. Z dodatków wykorzystałem kalki 3D Quinta do kokpitu, żywiczne wydechy, żywiczny celownik i kolorowe światła od AK. Model malowany farbkami Mr.Color. Jak to u mnie parę niedoróbek jest niestety, które zazwyczaj wychwytuję na sam koniec :(. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Ale i tak bardzo ładnie wyszedł - gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Fajny Konik. I poszpachlowany . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Bardzo ładny Mustang. Moxel bardzo miły dla oka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi