Adamo722 Napisano 21 Lipca Autor Share Napisano 21 Lipca (edytowane) Urlop się kończy trzeba dokończyć model Napisy Nokian zeszlifowane i naniesione markerem olejnym nowe (może coś będzie widać) Edytowane 21 Lipca przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca Koła dramat... Michelin X ma inny bieżnik. Tak to idzie całkiem dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Lipca Autor Share Napisano 21 Lipca 34 minuty temu, SnajperTBG napisał: Koła dramat... Michelin X ma inny bieżnik. Tak to idzie całkiem dobrze:) Może i dramat ale spod tych siatek raczej i tak nic nie będzie widać i trzeba będzie przymknąć oko Horusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca 3 godziny temu, SnajperTBG napisał: Koła dramat... Michelin X ma inny bieżnik. Tak to idzie całkiem dobrze:) Przyłączam się... Takiej popeliny (na kiepskich kołach Nokian, zmienić markę na Michelin) to kruca dawno nikt nie wrzucał... Reszta ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lipca Autor Share Napisano 22 Lipca Dobra rozważę zakup Michelinów Wieża skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 22 Lipca Share Napisano 22 Lipca Dorób podstawę tego przecinaka na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lipca Autor Share Napisano 22 Lipca 6 minut temu, SnajperTBG napisał: Dorób podstawę tego przecinaka na wieży. ok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lipca Autor Share Napisano 22 Lipca Dorobione kamery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Lipca Share Napisano 22 Lipca Model spoko wychodzi, Koła koniecznie wymień na żywiczne. W Afganistanie NOKIANY już się kończyły, większość ROSKÓW już jeździła na MICHELNACH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lipca Autor Share Napisano 22 Lipca 1 godzinę temu, robertmodelarz napisał: Model spoko wychodzi, Koła koniecznie wymień na żywiczne. W Afganistanie NOKIANY już się kończyły, większość ROSKÓW już jeździła na MICHELNACH. Zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lipca Autor Share Napisano 23 Lipca (edytowane) Kola dojechały Rozpoczynamy malowanki Edytowane 23 Lipca przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lipca Autor Share Napisano 23 Lipca Przeglądam zaproponowane kolory i coś nie za bardzo mi one pasują do zdjęć bo moim zdaniem są za ciemne: Vallejo 71.075 AK 4141 HTK -208 Macie jakieś sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek79 Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca hataka C060 USMC SAND będzie dobrym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Lipca Autor Share Napisano 28 Lipca Dzisiejsze malowanki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca Rama przyklejona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia Stoi na kółeczkach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia Powoli kończymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia A jakiś wash będzie…? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Na moje oko, to to oko (kalkomanie), są za małe i zbyt mocno uciekł Ci ich poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia 38 minut temu, Soris napisał: Na moje oko, to to oko (kalkomanie), są za małe i zbyt mocno uciekł Ci ich poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia Godzinę temu, makinen napisał: A jakiś wash będzie…? Ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia A jak się maja te zdjęcia i „ciężka sprawa” do washa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Lewa strona jest praktycznie w poziomie, prawa, i owszem, ma lekki skos, ale przez to, że zrobiłeś to pochylenie odwrotnie, a kalkomanie są dużo za małe, polemizował nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia Godzinę temu, Soris napisał: Lewa strona jest praktycznie w poziomie, prawa, i owszem, ma lekki skos, ale przez to, że zrobiłeś to pochylenie odwrotnie, a kalkomanie są dużo za małe, polemizował nie będę... O kurde aż sprawdziłem w instrukcji i dopiero teraz przyjrzałem się zdjęciu co wstawiłem i mój błąd. Może uda się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2 godziny temu, makinen napisał: A jak się maja te zdjęcia i „ciężka sprawa” do washa? To że washa mogę dać tylko w niektórych miejscach a nie po całości i nie zawsze mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi