Xmen Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca (edytowane) Model Eduarda , kalkomanie OWL , radar AML. Edytowane 2 Czerwca przez Xmen 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Bardzo fajny, te filigranowe anteny dodają mu uroku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Yes! Udało mi się go zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca U kolegi @Soris zamówiłem sobie takie super tabliczki z opisem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Jakiś dziwny odcień RLM02 na goleniach wyszedł no i tradycyjnie u kolegi ogumienie funkiel nówka ogólnie kolejny fajny Be-ef. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca 55 minut temu, Xmen napisał: U kolegi @Soris zamówiłem sobie takie super tabliczki z opisem. @Sorisskolko takie tabliczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca 38 minut temu, jachud3 napisał: Jakiś dziwny odcień RLM02 na goleniach wyszedł To farba AK RC RLM 02 (1941) i na żywo aż tak zielono nie wygląda. Opony już lekko przybrudzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Cieszę się, że załapałem się jeszcze na aktywną subskrypcję . Bardzo ładny egzemplarz, ogarnięcie poszatkowanego eduardowego nosa na +++. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca (edytowane) Ciekawy "nocnik" Wielki plus za walkę z "czarnym malowaniem" i anteną radaru 15 godzin temu, Xmen napisał: U kolegi @Soris zamówiłem sobie takie super tabliczki z opisem. W pierwszej chwili pomyślałem że to jakieś tabliczki nagrobne Będę musiał z Markiem zagadać w temacie na Babarybie PS. Jeśli galeria tego pustynnego BF-a, która zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach nie wróci na łono forum, to obiecuję, że odsłonię pokrywę szamba i niech wybija Także ten tego - cykaj fotki i puszczaj w ludzi Edytowane 3 Czerwca przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi