Thalgonis Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Ciałko, do dłubania trafiają jak niżej: Mam tylko nadziejęm, że nie sp..ę tego flaka - patrząc na wypraski, dosyć skomplikowany jest... Na początek „stelaż” 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Czerwca Autor Share Napisano 15 Czerwca I tyle ze stelażu Teraz wykończyć dół na tip-top, żeby móc położyć górę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca (edytowane) Koła wymieniasz bo Trumpeter skopiował koła z wozu muzealnego a one są od Kraza tu masz link do kół z jakimi wydobyto Lufcika https://www.mojehobby.pl/products/Frontwheels-for-Sd.Kfz.-armored.html Edytowane 16 Czerwca przez Bartosz Ciesielski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca Oj nie wiem... Dokładnie połowa ceny modelu... Ale dziękuję za zwrócenie uwagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca (edytowane) Na Allegro można dostać w przyzwoitej cenie. Zestaw kół do Sd.Kfz.8 skala 1:35 - Allegro Lokalnie Edytowane 16 Czerwca przez orkan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca Teraz to wnętrze Trzeba jakoś zbrudzingować, zanim położę górę... Zastanawiam się nad ławeczkami - lakierowali drewno, czy walili dunkelgelbem jak resztę przedziału... Wszystko tu jest luźne - łatwiej będzie łosiować i brudzić każdy element osobno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Ławki dunkelgelb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca 6 godzin temu, Thalgonis napisał: Zastanawiam się nad ławeczkami - lakierowali drewno, czy walili dunkelgelbem jak resztę przedziału... ja bym zrobił drewno , chipping pod wierzchnią warstwę i przetarcia do drewna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca 13 minut temu, Lestat napisał: ja bym zrobił drewno , chipping pod wierzchnią warstwę i przetarcia do drewna Tak właśnie myślałem, tylko nie byłem pewny tego dunkelba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Chyba coś nie pykło po lewej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca Można zamykać górę (tak, nie zapomniałem, jeszcze kierownica ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Ławki mdłe, za czyste, za świeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca 25 minut temu, SFModel napisał: Ławki mdłe, za czyste, za świeże. czepianie się trochę na siłę, równie dobrze przed chwila mógł jakiś Schutze przetrzeć szmatą bo właśnie za bardzo usyfione były... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi