kelly9mm Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Czołem, Dzisiaj wylądował mi wreszcie Bloch 152 od Dora Wings. Sam zestaw nie przypadł mi szczególnie do gustu, trochę wersja dla masochistów. Rozpuściły mnie najwyraźniej produkcje polskich producentów . Żeby nie było, coś tam się jednak dało z niego wystrugać . Prezentuję zatem dobrze znaną maszynę plut. Szaposznikowa, czyli MB.152-C1 "Iraś" Miłego oglądania i krytykowania! Pozdrawiam, Marcin 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Bardzo fajnie się prezentuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, kelly9mm napisał: Miłego oglądania i krytykowania! za ciemne tło ! a tak na poważnie ---> świetnie wyszedł wygląda jak 1/48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Pięknie Ci wyszedł! A jakich farb użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 29 minut temu Share Napisano 29 minut temu Bardzo ładny! Nie znam modeli tej firmy, a planuję zakup. Nitowałeś, czy firma jest tak uprzejma? Stawiam na to, że nitowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi