kelly9mm Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca (edytowane) Czołem, Dzisiaj wylądował mi wreszcie Bloch 152 od Dora Wings. Sam zestaw nie przypadł mi szczególnie do gustu, trochę wersja dla masochistów. Rozpuściły mnie najwyraźniej produkcje polskich producentów . Żeby nie było, coś tam się jednak dało z niego wystrugać . Prezentuję zatem dobrze znaną maszynę plut. Szaposznikowa, czyli MB.152-C1 "Iraś" Miłego oglądania i krytykowania! Pozdrawiam, Marcin Edytowane 17 Lipca przez kelly9mm trochę rozjaśniłem zdjęcia 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Bardzo fajnie się prezentuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca 11 minut temu, kelly9mm napisał: Miłego oglądania i krytykowania! za ciemne tło ! a tak na poważnie ---> świetnie wyszedł wygląda jak 1/48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Pięknie Ci wyszedł! A jakich farb użyłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Elegancki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Bardzo ładny! Nie znam modeli tej firmy, a planuję zakup. Nitowałeś, czy firma jest tak uprzejma? Stawiam na to, że nitowałeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca 12 godzin temu, Helmut napisał: Pięknie Ci wyszedł! A jakich farb użyłeś? Dzięki. Podstawowe farbki to: szary (góra) - Hataka 82 zielony - Mr.Color 361/Tamiya XF-58 brązowy - Hataka 79 szary (dół) - Hataka 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca 49 minut temu, ams napisał: Bardzo ładny! Nie znam modeli tej firmy, a planuję zakup. Nitowałeś, czy firma jest tak uprzejma? Stawiam na to, że nitowałeś... Dzięki. Nitowałem. Nie znam innych modeli tej firmy, bez przymusu raczej po nie nie sięgnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca 3 godziny temu, kelly9mm napisał: Nie znam innych modeli tej firmy, bez przymusu raczej po nie nie sięgnę . Ojoj. Mam na półce to samo w 1:48. Na pierwszy rzut oka nie wygląda jakoś szczególnie rozpaczliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca 43 minuty temu, Helmut napisał: Ojoj. Mam na półce to samo w 1:48. Na pierwszy rzut oka nie wygląda jakoś szczególnie rozpaczliwie... Nie wiem, nie dotykałem. Na zdjęciach widać, że rozwiązania są nieco inne niż w 1/72 (np. łączenie skrzydeł). Coś tam na pewno da się wypracować, widziałem fajne cacuszka wyprowadzone z tego modelu w skali 1/48. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi