kelly9mm Napisano Wtorek o 21:09 Share Napisano Wtorek o 21:09 (edytowane) Czołem, Dzisiaj wylądował mi wreszcie Bloch 152 od Dora Wings. Sam zestaw nie przypadł mi szczególnie do gustu, trochę wersja dla masochistów. Rozpuściły mnie najwyraźniej produkcje polskich producentów . Żeby nie było, coś tam się jednak dało z niego wystrugać . Prezentuję zatem dobrze znaną maszynę plut. Szaposznikowa, czyli MB.152-C1 "Iraś" Miłego oglądania i krytykowania! Pozdrawiam, Marcin Edytowane 12 godzin temu przez kelly9mm trochę rozjaśniłem zdjęcia 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Wtorek o 21:15 Share Napisano Wtorek o 21:15 Bardzo fajnie się prezentuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Wtorek o 21:23 Share Napisano Wtorek o 21:23 11 minut temu, kelly9mm napisał: Miłego oglądania i krytykowania! za ciemne tło ! a tak na poważnie ---> świetnie wyszedł wygląda jak 1/48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano Wtorek o 22:06 Share Napisano Wtorek o 22:06 Pięknie Ci wyszedł! A jakich farb użyłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano wczoraj o 01:05 Share Napisano wczoraj o 01:05 Elegancki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano wczoraj o 09:36 Share Napisano wczoraj o 09:36 Bardzo ładny! Nie znam modeli tej firmy, a planuję zakup. Nitowałeś, czy firma jest tak uprzejma? Stawiam na to, że nitowałeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano wczoraj o 10:25 Autor Share Napisano wczoraj o 10:25 12 godzin temu, Helmut napisał: Pięknie Ci wyszedł! A jakich farb użyłeś? Dzięki. Podstawowe farbki to: szary (góra) - Hataka 82 zielony - Mr.Color 361/Tamiya XF-58 brązowy - Hataka 79 szary (dół) - Hataka 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano wczoraj o 10:26 Autor Share Napisano wczoraj o 10:26 49 minut temu, ams napisał: Bardzo ładny! Nie znam modeli tej firmy, a planuję zakup. Nitowałeś, czy firma jest tak uprzejma? Stawiam na to, że nitowałeś... Dzięki. Nitowałem. Nie znam innych modeli tej firmy, bez przymusu raczej po nie nie sięgnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano wczoraj o 13:29 Share Napisano wczoraj o 13:29 3 godziny temu, kelly9mm napisał: Nie znam innych modeli tej firmy, bez przymusu raczej po nie nie sięgnę . Ojoj. Mam na półce to samo w 1:48. Na pierwszy rzut oka nie wygląda jakoś szczególnie rozpaczliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 13:54 Share Napisano wczoraj o 13:54 Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano wczoraj o 14:18 Autor Share Napisano wczoraj o 14:18 43 minuty temu, Helmut napisał: Ojoj. Mam na półce to samo w 1:48. Na pierwszy rzut oka nie wygląda jakoś szczególnie rozpaczliwie... Nie wiem, nie dotykałem. Na zdjęciach widać, że rozwiązania są nieco inne niż w 1/72 (np. łączenie skrzydeł). Coś tam na pewno da się wypracować, widziałem fajne cacuszka wyprowadzone z tego modelu w skali 1/48. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi