ams Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Witam ponownie z Ki-27.... mam nadzieję, że admin nie wywali posta, jako że to drugie podejście z tym modelem. Po pierwszym razie jak pooglądałem forki to wyszło mi że nie jestem zadowolony z modelu. Umyłem i pomalowałem drugi raz... Mam nadzieję, że teraz wyszedł trochę lepiej. Do trzech razy sztuka nie będzie XD. Model z założeniu ma przedstawiać prawdopodobny samolot używany przez dowódcę 1 Chutai 77 Sentai kapt. Toyoki Eto - gdzieś w Birmie... Pozdrawiam i zapraszam do obejrzenie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popolupo Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Jest więcej niż ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Wygląda dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Eleganckie malowanie i wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca W dniu 16.07.2025 o 11:46, ams napisał: Jakimi farbami malowałeś że się dało ładnie umyć i pomalować jeszcze ładniej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 18 Lipca Autor Share Napisano 18 Lipca 8 minut temu, meser111 napisał: Jakimi farbami malowałeś że się dało ładnie umyć i pomalować jeszcze ładniej? W pierwszej wersji - szary: mr.color seria C, brąz i zieleń: MRP... Myłem Mr. Leveling thinera, a w zasadzie zamiennik z Wamodu (tak, wiem... śmierdzi... XD) i miękki duży pędzel... Taki rozmiar ok. 5 lub 6. A drugie malowanie wszystkie główne kolory - MRP. Jestem ogromnym fanem tych farb. Zapewniają absolutną kontrolę nad strumieniem przy malowaniu aerografem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 20 Lipca Share Napisano 20 Lipca Skala nie moja, ale jako fan japońskiego lotnictwa chylę czoła - bardzo fajnie wyszedł Nate. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca Wygląda bardzo, bardzo dobrze. Mój rekord to dwa zmywania, trzecie malowanie w końcu było do przyjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi