ams Napisano 16 Lipca 2025 Share Napisano 16 Lipca 2025 Witam ponownie z Ki-27.... mam nadzieję, że admin nie wywali posta, jako że to drugie podejście z tym modelem. Po pierwszym razie jak pooglądałem forki to wyszło mi że nie jestem zadowolony z modelu. Umyłem i pomalowałem drugi raz... Mam nadzieję, że teraz wyszedł trochę lepiej. Do trzech razy sztuka nie będzie XD. Model z założeniu ma przedstawiać prawdopodobny samolot używany przez dowódcę 1 Chutai 77 Sentai kapt. Toyoki Eto - gdzieś w Birmie... Pozdrawiam i zapraszam do obejrzenie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popolupo Napisano 16 Lipca 2025 Share Napisano 16 Lipca 2025 Jest więcej niż ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lipca 2025 Share Napisano 16 Lipca 2025 Wygląda dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Lipca 2025 Share Napisano 17 Lipca 2025 Eleganckie malowanie i wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 18 Lipca 2025 Share Napisano 18 Lipca 2025 W dniu 16.07.2025 o 11:46, ams napisał: Jakimi farbami malowałeś że się dało ładnie umyć i pomalować jeszcze ładniej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 18 Lipca 2025 Autor Share Napisano 18 Lipca 2025 8 minut temu, meser111 napisał: Jakimi farbami malowałeś że się dało ładnie umyć i pomalować jeszcze ładniej? W pierwszej wersji - szary: mr.color seria C, brąz i zieleń: MRP... Myłem Mr. Leveling thinera, a w zasadzie zamiennik z Wamodu (tak, wiem... śmierdzi... XD) i miękki duży pędzel... Taki rozmiar ok. 5 lub 6. A drugie malowanie wszystkie główne kolory - MRP. Jestem ogromnym fanem tych farb. Zapewniają absolutną kontrolę nad strumieniem przy malowaniu aerografem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 20 Lipca 2025 Share Napisano 20 Lipca 2025 Skala nie moja, ale jako fan japońskiego lotnictwa chylę czoła - bardzo fajnie wyszedł Nate. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 28 Lipca 2025 Share Napisano 28 Lipca 2025 Wygląda bardzo, bardzo dobrze. Mój rekord to dwa zmywania, trzecie malowanie w końcu było do przyjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi