Szydercza Gała Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września Specjalnie dalem ciulowe zdjęcie żeby nie pokazać za wiele Niestety najfajniejsze cycki są do razorbacka, innym razem. Nie podoba się? ps. Ja tam te same cycki ogladam 23 lata i jakos mnie nie znudziły, takze ten... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Środa o 14:54 Autor Share Napisano Środa o 14:54 (edytowane) W trakcie kreskowania: Po pierwszym sreberku: Edytowane Środa o 14:56 przez Szydercza Gała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 16:54 Autor Share Napisano Niedziela o 16:54 Stejdź TU: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Niedziela o 18:09 Share Napisano Niedziela o 18:09 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: TU: Jak widzę dorabiasz w reklamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 godzin temu Autor Share Napisano 20 godzin temu Aluzju nie poniał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu 48 minut temu, Szydercza Gała napisał: Aluzju nie poniał No niezłe jaja sobie robisz o poranku "Jacobs" Afternoon tea Ale niech będzie - przyjmuje tłumaczenie, że trzymasz w tym pudełku wiertła razem z uchwytem Albo raczej ................cały samolot. Bo słynna "tacka" wygląda na wieczko od tego pudełka. Dobra, starczy pitolenia - zakasaj rękawy, maluj i dawaj CYCKI!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Michał, te pierwsze srebro to "antyścieralne" C08? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) AAAAAaaa nie rozumiem myślałem że o reklamie odnosisz sie do TU, a że polskiej telewizji już nie mam więc myślałem ze mam jakies braki w wiedzy. W pudle mieszka dzban, a wcześniej i inne modele i później też. Bardzo wygodna puszka. Mam takich kilka Michu nie wiem co to antyścieralne srebro. To zwykły Gunze C08 silver. Edytowane 17 godzin temu przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Zdaje się że światowy człowiek a nie ogarnia 9 minut temu, Szydercza Gała napisał: nie wiem co to antyścieralne srebro. Przecież to proste: 9 minut temu, Szydercza Gała napisał: To zwykły Gunze C08 silver. Nie pisz mi że nie bawiłeś się Extreme Metal od Hiszpana - te sreberko schodzi od samego patrzenia a macać to już lepiej wcale, bo nie dość że się zetrze do plastiku to jeszcze palce paskudnie się ufarbują na srebrno (i weź tu wtedy zjedź jakiegoś kebaba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, abtb napisał: Zdaje się że światowy człowiek a nie ogarnia Przecież to proste: Nie pisz mi że nie bawiłeś się Extreme Metal od Hiszpana - te sreberko schodzi od samego patrzenia a macać to już lepiej wcale, bo nie dość że się zetrze do plastiku to jeszcze palce paskudnie się ufarbują na srebrno (i weź tu wtedy zjedź jakiegoś kebaba ) W rzeczy samej o to mi chodziło (po lekturze któregoś z wątków o Migach-21). Tomku, a Ty stosujesz właśnie Extreme, czy masz jakiś inny pomysł na metalizery, jeśli mogę spytać (tak krótko napisz proszę - nie bardzo teraz mogę szukac po galeriach i warsztatach - przepraszam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu (edytowane) Dobrze, po kolei. Nie znam się, więc się wypowiem To ledwo mój drugi NMF i w zasadzie robię go tak jak pierwszy, bo uwazam ze metoda działa. Po skończeniu GOLGOTY z lepieniem i piłowaniem maluje gunziakowym sreberkiem jako podkładem. Na tym maluje sobie fiki miki zwykłym czarnym połyskiem tamijuni. Potem aplikuje 3 sreberka Alclada w alfabetycznej, łatwej do zapamiętania kolejności ADP: Aluminium, Duraluminium, Polished aluminium. Oczywiście po każdym z nich trzeba pozalepiac to co ma zostać w poprzednim kolorze taśmOM tamijuni i poprawic krechy. Tu skończony stejdż TU: duraluminium. Od jutra apiać od nowa zalepianko.... Edytowane 16 godzin temu przez Szydercza Gała 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu 19 minut temu, socjo1 napisał: Tomku, a Ty stosujesz właśnie Extreme, Michu - mniej specyfików zażywaj! Ja to nawet czterometrowym kijem nie tykam tego hiszpańskiego guano Wszystkie moje "srebrne" wariacje to mieszanie/łączenie/ podmalowywanie właśnie C08 i C28. Oczywiście Gunze ma też swoje metaliki z serii SM ale mają pewną wadę - jak się nalepi taśmę i potem oderwie to wygląda to tak jakby taśma oderwała punktowo połysk z farby. Kolor zostaje nienaruszony, wszystko jest ładnie ale jak się przypatrzy to widać takie zmienione punkciki. I nie da się (a przynajmniej mi się nie udało do tej pory) zniwelować tego efektu żadnym lakierem lub innym specyfikiem. Dla tego aluminium czy też stal z serii SM nakładam zawsze na końcu, żeby nie było potrzeby lepienia taśmy. 25 minut temu, socjo1 napisał: po lekturze któregoś z wątków o Migach-21 Konrad się tak wkopał - niby wiedział, ale łudził się, że wyjdzie. Ale niestety............... 28 minut temu, socjo1 napisał: tak krótko napisz proszę Zapraszam do "Projektu Bałałajka..............". Co prawda w tej chwili będzie leciało "prawie białe" po polsku ale za chwilę rozpoczynam budowę czechosłowackiej PFM-ki w sreberku więc będzie można podejrzeć. 21 minut temu, Szydercza Gała napisał: Po skończeniu GOLGOTY z lepieniem i piłowaniem maluje gunziakowym sreberkiem jako.................................... O matko - ale proces technologiczny To już teraz się nie dziwię że to trwa tygodniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 godzin temu Autor Share Napisano 15 godzin temu Nikt nie powiedział że ma być łatwo, za to efekt w moim odczuciu usprawiedliwia nakład pracy. No i nadal w porównaniu ze statkiem jest to dziecinna zabawa, w dodatku dużymi częściami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi