Konrad C Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Tak wiem ale ta klapa jest otwierana ,czy tablica otwiera się razem z nią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Zaintrygowała mnie ta kwestia i poszperałem w swoich zasobach. Znalazłem kilka zdjęć. Dzięki nim można przypuszczać, iż deska rozdzielcza powinna była znajdować się poniżej włazu w przednim pancerzu, praktycznie w nogach kierowcy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 No to muszę poprawić ,ją w modelu.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Czy wnetrze R-35 i H38 różniło sie coś ? Poszukuję zdjęć wnetrza R-35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Witam Pytanie z innej beczki, czy istnieja jakies informacje o polskim FT-17 z dzwigiem ? Jednorazowa przerobka warsztatowa czy tez tak to jezdzilo ? Fotka pochodzi z Militaria 223. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Brak informacji o większej ilości tych pojazdów. Prawdopodobnie była to jedyna samoróbka warsztatowa .Zdiecie wykonane w Lodzi Marek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Mam inne pytanie dotyczace FT-17: chodzi mi o gasienice drobnoogniskowe (konstr. kpt. Kardasiewicz), w monografii FT (Militaria) doczytalem sie ze wyprodukowano 65 zestawow. Czylitroche wiecej niz polowa polskich Renaultow w 1939 powinna jezdzic na tym typie. Jednak egzystuje bardzo malo zdjec tych pojazdow. byly one zmagazynowane czy tez moze juz sie zuzyly ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi