Endrju Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października Jak chcesz koniecznie samemu to kup sobie odpowiednie profile z HIPS i sklej szynę albo profile wytnij samemu. Ja osobiście zrobiłbym tak jak radzi Piotr @piotrkur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października W dniu 4.08.2025 o 21:59, robertmodelarz napisał: Uważaj bo oba to samce. Niekoniecznie. Jeden to kaczka. Ciekawe co by z takiej krzyżówki wyszło? TyCzka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano Piątek o 15:00 Share Napisano Piątek o 15:00 Ja kiedyś dawno robiłem z arkusza twardego pvc ciętego na paski. Czy wyszło ok to nie wiem. Ale to się zda tylko dla szyn zagłębionych w nawierzchni. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Piątek o 19:31 Share Napisano Piątek o 19:31 (edytowane) W dniu 4.10.2025 o 10:40, Thalgonis napisał: Hej, ciąg dalszy następuje Chciałbym tu dodać jakoś tory tramwajowe - nie za bardzo mam pomysł z czego to zrobić... Jakiś rozbity na płasko drucik? Mówisz i masz https://www.mojehobby.pl/zdjecia/8/6/8/714_logo_rm_713868 Modelik _AKC_T07 Tory tramwajowe dostępne w Mojehobby za 43,49 zl https://www.mojehobby.pl/zdjecia/2/7/6/7663_rn.jpg MiniArt Indeks: 36040 Edytowane Piątek o 19:32 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Piątek o 19:44 Autor Share Napisano Piątek o 19:44 Dziękuję ale gotowce to trochę za drogi „interes” Zrobię z hipsu, tym bardziej, że one na tej fotce załączonej wcześniej są „wpuszczone” w bruk, czyli łatwiejsze do wykonania niż klasyczne kolejówki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi