makinen Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca (edytowane) Cześć- poszukuję kalek umożliwiających odwzorowanie pojazdu ze zdjecia - nr rejestracyjne -emblemat jednostki - napis KFOR z flagą i żółtym znakiem sobie poradzę. Edytowane 28 Lipca przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca Ciekawy temat, będę wdzięczny za więcej zdjęć tego egzemplarza. Sorry za oftop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca 41 minut temu, makinen napisał: Cześć- poszukuję kalek umożliwiających odwzorowanie pojazdu ze zdjecia - nr rejestracyjne -emblemat jednostki - napis KFOR z flagą i żółtym znakiem sobie poradzę. Zobacz ToRo Model 35D50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca Jakby był kłopot, to ja mogę spróbować coś narysować. Tak się zastanawiam, czy napis KFOR z Toro Model dobrze się wpasuje na drzwi (wymiary). Życzę powodzenia w budowie i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Lipca Autor Share Napisano 28 Lipca @robertmodelarz- znam temat, ale obawiam się, ze napis będzie za szeroki na wąskie drzwi UAZa. Poza tym nadal emblemat 18 bdsz. @pmroczko- dziękuję za propozycję. Jak nic nie wynajdę, to się ukłonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Lipca Autor Share Napisano 30 Lipca Napis KFOR opanowany, flaga tez. Pozostają tablice- może ktoś budujący polskie pojazdy ma pozostałości kalek do nr UNU 36(?)75 i przede wszystkim emblemat jednostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) W dniu 30.07.2025 o 08:27, makinen napisał: Napis KFOR opanowany, flaga tez. Pozostają tablice- może ktoś budujący polskie pojazdy ma pozostałości kalek do nr UNU 36(?)75 i przede wszystkim emblemat jednostki. czy ten emblemat to nie będzie pasował z tego zestawu : https://www.mojehobby.pl/products/Godla-tab.rejestracyjne-wz.76-i-nap.eksp.-poj.-WP.html ?? + masz też uniwersalne podłużne czarne tablice rejestracyjne do których doklejasz odpowiednie białe cyferki - trochę z tym może być zabawy pozdrawiam EDIT --------------- są też pojedyncze "literki" z których od biedy można by ułożyć napis KFOR jakby tamten nie pasował Edytowane 1 Sierpnia przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Sierpnia Autor Share Napisano 2 Sierpnia @M.A.V.- znam te kalkulować, ale kupowanie za 65 PLN+ przesyłka dla kilku znaczków trochę bez sensu. Reszty nie wykorzystam. Dlatego pytałem, czy może ktoś coś ma po szufladach niepotrzebne schowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Właśnie przeczytałem Piotrek i koniec Twoich kłopotów napisz do mnie PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi