Staryfajter1954 Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia (edytowane) Efekt finalny zmagań z zestawem Revell produkowanym z form Monogram. Model posiada kilka poprawek i uzupełnień w postaci ponacinanych na wklęsłe linii podziałowych, zmodyfikowanego fotela wyrzucanego Lockheed C2, nowej dyszy silnika J79 oraz zmodyfikowanej ramy wiatrochronu i konstrukcji wewnętrznej podnoszonej osłony kabiny. Kalkomanie Revell (zaprojektowane przez Syhart) bardzo dobrze się nakładają ale w niektórych miejscach wymagały podmalówek i poprawek pędzlem. Edytowane 6 Sierpnia przez Staryfajter1954 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia No to jeszcze raz: bardzo fajny model, naprawdę jestem pod wrażeniem. Biorąc pod uwagę materiał wyjściowy, efekt końcowy jest świetny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia No Panie, super Tiger Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rattlesnake Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Obserwując zmagania w warsztacie, chylę czoła widząc efekt końcowy. Fajny tygrys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia Godzinę temu, rattlesnake napisał: Obserwując zmagania w warsztacie, chylę czoła widząc efekt końcowy. Fajny tygrys Lubię pomajstrować przy takich starszych zestawach i pokazać, że coś można z nich fajnego wycisnąć :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia 5 godzin temu, barszczo napisał: No to jeszcze raz: bardzo fajny model, naprawdę jestem pod wrażeniem. Biorąc pod uwagę materiał wyjściowy, efekt końcowy jest świetny . Chyba było warto powalczyć z tym zestawem. Efekt jest niezły więc chyba mogę być zadowolony z tego co uzyskałem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia 52 minuty temu, mig napisał: Bardzo ładny Będą kolejne bo i włoskie, niekieckie, kanadyjskie i wszystkie kolorowe i okazjonalne. Ale to troszkę czasu mi zajmie :). Mam nadzieję, że i kolejne będą Ci się podobały :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Więcej danych w tytule wątku można prosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: Więcej danych w tytule wątku można prosić ? Już uzupełnione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Zdaję się, że mam ulubiony model w Twoim wykonaniu:) Ten 104 ma jakiś pazur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia 59 minut temu, GrzegorzM napisał: Ten 104 ma jakiś pazur... Tygrysi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi