R_Mazzi Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja mam pomysł: jedyne słuszne gąsienice Uni Models. I nawet przypadkiem mam o jeden komplet za dużo Jak masz na zbyciu to jestem zainteresowany Zbyszku trzeba było korzystać jak była "promocja" u Erniego Ja kupiłem wtedy ostatniego Tetka ale byłem tam po Tobie czyli miałeś swoją szansę W sumie 20zł za UM, to taniej niż za fototrawione gąsienice i jeszcze zostaje Ci cały czołg na testy, części czy jak go tam wykorzystasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Rafał, mówi się trudno. Masz rację. Muszę po prostu kupić następnego tetka i tyle. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Zbyszku, nie trać ducha. jednak polecam Ci trawionki, efekt jest naprawdę dobry. cheer up! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Andrzeju, "ducha nie tracę" Co więcej, robiąc porządki w "śmietniku" naknąłem się na gąski z oryginalnego zestawu MW: Są niestety mało dokładne: przesunięcia formy o jakieś 0.3 mm ale spróbuję je poskładać. Jak nie to użyję tych z UM. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Kuknij do revella, oni mają też te gęsi ogniw i odcinków?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Kuknij do revella, oni mają też te gęsi ogniw i odcinków?! Mają. Dzięki. Już się dogadałem z "Modelarzem" i czekam na dostawę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzisiaj przyszła przesyłka od Marka. Jeszce raz dziękuję!!! Naprawdę, te gąsienice są genialne. Same się składają, odpowiednia grubość, plastik miękki, idealny do obróbki. Długośc odpowiednia tak, że delikatne zwisy udało się uzyskać. To jest to o co mi chodziło. Te gumiaki to był horror... Oczywiście tu i ówdzie trzeba jeszcze poprawić ale musiałem się pochwalić... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Fajnie widzieć, że COŚ zaczyna się znów dziać w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Fajnie widzieć, że COŚ zaczyna się znów dziać w temacie Dzięki. Temat cały czas "żyje" choć nie zawsze to widać. Zycie się toczy i nie codziennie jest czas na modelowanie. Jako że przykleiłem wcześniej koła na stałe licząc (głupek) że te gumniaki uda się jakoś ułożyć. Teraz czas na "opierdółkowanie" kadłuba i skończenie silnika. Wieża to osbny temat i bardziej złożony bo wszystko w zasadzie od podstaw. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Oby ta relacja trwała co najmniej przez rok, fajnie się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Ładnie gęsie siadły A nie mówiłem, że UM'iaki rules Fajnie ogląda się te Twoje Tetki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Oby ta relacja trwała co najmniej przez rok, fajnie się ogląda. zakładam, że przy takim nakładzie pracy, będzie trwała jeszcze drugi rok, no; chyba, że do wystawy dostanie poweru i wyrobi w ostatni tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Mie martwcie się. Ta relacja jeszcze potrwa Może nawet do końca roku. Mały update: pierdółki na kadłubie i silnik na swoim miejscu: A tu teciakowa "Fabryka" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Umarło? (prowokacja!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Umarło? (prowokacja!) Coś mi się wydaję, że Zbyszek to się dziś chyba integruje ze środowiskiem modelarskim A ja jak zwykle weekend w du...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 R_Mazzi, nie wiem z kim tam on się integruje dzisiaj, ale mój week też w cztery litery bo studia to nie taka bajak do końca Skończył już wodnika, teraz może się weźmie za faraona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Puk, puk! Dzieje się tam coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 Puk, puk! Dzieje się tam coś? Dzieje się. Mam już toczoną lufę (RB) i udało mi się bezstratnie wyrwać starą. Na razie bez szaleństw bo sporo spraw zawodowych.... Miałem tego na razie nie pokazywać i siedzieć cicho ale co tam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 No nareszcie! Ładna lufunia ładna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi