Marti_nez Napisano 25 Marca 2009 Autor Napisano 25 Marca 2009 Wash na górze samolotu: Obok tych kółek starałem się o zacieki od paliwa, ale nuszę to poprawić. Jutro jadę po rozcieńczalnik do olei Wamodu, bo mam tylko lakiery Humbrola. Ponawiam pytanie o te srebrne przetarcia. Cytuj
Marti_nez Napisano 30 Marca 2009 Autor Napisano 30 Marca 2009 Dobra, wreszcie koniec. Dziękuję wszystkim piszącym za rady i wsparcie (tym oglądającym też ). Link do galerii: Pozdrawiam . Cytuj
Ceslaus Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 Gwiazda o której napisałeś że się poszarpała wyszła całkiem ładnie. Wygląda to jakby przeszła po niej seria z kaemu, i została połatana. Kawał dobrej roboty, chciałbym żeby moje modele tak wyglądały. Cytuj
Marti_nez Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Napisano 30 Sierpnia 2009 Dzięki. Też jestem zadowolony z tego modelu, choć jak teraz na niego patrzę to kilka rzeczy bym poprawił;) Cytuj
Arek17 Napisano 5 Września 2009 Napisano 5 Września 2009 Witam. Model jest super już nic nie poprawiał, bo może być gorzej. Też mnie złapała cheć na takiego, może go kupie. Pozd:arek17 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi