Marti_nez Napisano 25 Marca 2009 Autor Share Napisano 25 Marca 2009 Wash na górze samolotu: Obok tych kółek starałem się o zacieki od paliwa, ale nuszę to poprawić. Jutro jadę po rozcieńczalnik do olei Wamodu, bo mam tylko lakiery Humbrola. Ponawiam pytanie o te srebrne przetarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Dobra, wreszcie koniec. Dziękuję wszystkim piszącym za rady i wsparcie (tym oglądającym też ). Link do galerii: Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 No no, ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Miło mi, że się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziu Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ceslaus Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Gwiazda o której napisałeś że się poszarpała wyszła całkiem ładnie. Wygląda to jakby przeszła po niej seria z kaemu, i została połatana. Kawał dobrej roboty, chciałbym żeby moje modele tak wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Dzięki. Też jestem zadowolony z tego modelu, choć jak teraz na niego patrzę to kilka rzeczy bym poprawił;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witam. Model jest super już nic nie poprawiał, bo może być gorzej. Też mnie złapała cheć na takiego, może go kupie. Pozd:arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi