Valderin Napisano Środa o 19:12 Share Napisano Środa o 19:12 Witam serdecznie, postanowilem wyjsc z jaskini i wrzucic conieco. Fotki na szybko, Merkava 4 or Menga. Dzialo - druk 3d- od ET models tak samo blaszki. Zaczety jeszcze przed pt-91, ale w koncu skonczony i pomalowany. Meng jak to Meng - ladnie siadaja czesci razem, wiec problemow nie bylo. Przy blaszkach od ET i rozmiarze niektorych prawie osiwialem Malowane Atomami od Miga, panel liner od Tamki i brudzing VMS. Podstawka to styrodur, balsa, asfalt od AK i reszta to VMS: smart mud, pigmenty czy inne kamyczki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drab Napisano Czwartek o 09:22 Share Napisano Czwartek o 09:22 Super diorama. Super opis! Malowanie/oznakowanie jakieś współczesne, ze strefy opatrunku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano Czwartek o 09:35 Autor Share Napisano Czwartek o 09:35 10 minut temu, drab napisał: Super diorama. Super opis! Malowanie/oznakowanie jakieś współczesne, ze strefy opatrunku? Nie az tak wspolczesne, kalki w boxie jesli mnie pamiec nie myli sa dla czolgow na wzgorzach golan z 2016. Nic konkretnego nie bylo zamierzone poza tym ze bardzo cenie sobie koalang Dr Szewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Czwartek o 09:38 Share Napisano Czwartek o 09:38 Jest taki dobry obyczaj, że w tytule najpierw pisze się nazwę modelu, producenta i skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Czwartek o 11:37 Share Napisano Czwartek o 11:37 16 godzin temu, Valderin napisał: Bardzo udany model jak i podstawka , podobają mi się. Co do blaszek ET , nie są takie najgorsze gdzieś mam ten zestaw i po sprawdzeniu zawartości i jakości mogę powiedzieć tylko tyle iż większość jest do wykorzystania. Znam zestawy które ustępują nie tylko jakością ale i zawartością , często zestawowe części modelu nie tylko są bliższe oryginałom ale ich zastąpienie blaszką nie wiele wnosi , a dodatkowo często wykorzystamy z blaszek niewielką ilość a co z resztą. Powodzenia przy następnych projektach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano Czwartek o 12:55 Autor Share Napisano Czwartek o 12:55 Bardziej mi chodzilo o to ze niektore czesci sa maciupkie, i az musialem sobie przez to kupic porzadna lampe ze szklem powiekszajacym Jakosciowo nie mam co narzekac lubie ET models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano Czwartek o 12:55 Autor Share Napisano Czwartek o 12:55 Godzinę temu, bulik58 napisał: Bardzo udany model jak i podstawka , podobają mi się. Co do blaszek ET , nie są takie najgorsze gdzieś mam ten zestaw i po sprawdzeniu zawartości i jakości mogę powiedzieć tylko tyle iż większość jest do wykorzystania. Znam zestawy które ustępują nie tylko jakością ale i zawartością , często zestawowe części modelu nie tylko są bliższe oryginałom ale ich zastąpienie blaszką nie wiele wnosi , a dodatkowo często wykorzystamy z blaszek niewielką ilość a co z resztą. Powodzenia przy następnych projektach. Bardziej mi chodzilo o to ze niektore czesci sa maciupkie, i az musialem sobie przez to kupic porzadna lampe ze szklem powiekszajacym Jakosciowo nie mam co narzekac lubie ET models 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano Czwartek o 13:48 Share Napisano Czwartek o 13:48 Fajnie wyszło, wielki plus za opis na podstawce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Czwartek o 16:23 Share Napisano Czwartek o 16:23 Idealna scena drogi na Zachodnim Brzegu Jordanu. Realistyczny asfalt i naturalne brudzenie. Bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano Czwartek o 17:31 Autor Share Napisano Czwartek o 17:31 3 godziny temu, Barthass napisał: Fajnie wyszło, wielki plus za opis na podstawce Armia rzymianska jedzie odsylac filistynow na droge do jerozolimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano Sobota o 20:55 Share Napisano Sobota o 20:55 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi