Thalgonis Napisano wczoraj o 16:19 Share Napisano wczoraj o 16:19 (edytowane) Za WiKi: „Zbudowany jako prototyp w 1943 przez firmę Daimler-Benz. Pojazd został wydobyty z rzeki Pilicy (w której „spoczął” 18.01.1945) w 1999 r. Renowacja została zakończona w 2005 r. i pojazd jest obecnie sprawny technicznie.” Można tylko dodać, że mamy unikat na skalę światową, chyba jedyny odrestaurowany egzemplarz Drugi bohater tej galerii to jedne z najlepszych w tamtych czasach dział zarówno przeciwlotniczych jak i przeciwpancernych. Warsztat -> tutaj Edytowane wczoraj o 16:20 przez Thalgonis 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano wczoraj o 17:18 Share Napisano wczoraj o 17:18 Fajny model, ale dlaczego takie małe zdjęcia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano wczoraj o 17:31 Autor Share Napisano wczoraj o 17:31 11 minut temu, Kalor napisał: Fajny model, ale dlaczego takie małe zdjęcia? Dziękuję „Małe” ???? Zawsze takie wsadzam... Chyba, że nie rozumiem, co miałeś na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano wczoraj o 17:46 Share Napisano wczoraj o 17:46 9 minut temu, Thalgonis napisał: Dziękuję „Małe” ???? Zawsze takie wsadzam... Chyba, że nie rozumiem, co miałeś na myśli... A dałbyś w przyszłości radę coś więcej niż 1200x700px? Malujesz fajnie a ciężko coś podejrzeć bo nawet na dużym monitorze zdjęcia są niewiele większe niż moja dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano wczoraj o 18:17 Autor Share Napisano wczoraj o 18:17 (edytowane) 31 minut temu, Kalor napisał: A dałbyś w przyszłości radę coś więcej niż 1200x700px? Malujesz fajnie a ciężko coś podejrzeć bo nawet na dużym monitorze zdjęcia są niewiele większe niż moja dłoń. moment... Czyżby forum obcinało zdjęcia? Wszystkie swoje fotki daję na 2048 na dłuższym boku... Mam tak ustawiony szablon PS. mógłbyś sprawdzić pierwszą z brzegu moją poprzednią galerię i zobaczyć jaką widzisz rozdziałkę? Jakakolwiek fotka, wszystkie powinny mieć 2048... PS2. w zwykłym systemowym podglądzie te fotki mają tak: Edytowane wczoraj o 18:19 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano wczoraj o 19:48 Share Napisano wczoraj o 19:48 Wszystkie zdjęcia wrzucone na forum mam szerokie na max 1200px, nigdy nie udało mi się większych wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, Kalor napisał: Wszystkie zdjęcia wrzucone na forum mam szerokie na max 1200px, nigdy nie udało mi się większych wyciągnąć. No to nie wiem o co chodzi... Sorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 42 minuty temu, Thalgonis napisał: No to nie wiem o co chodzi... Sorka. Strzelam że forum przy załączaniu zdjęcia samo przeskalowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi