KARPIU Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Hmm kolejny wytwór z moich rąk. Nie brudzony bo miał być jak przed defiladą. Próbowałem go "spolonizować" ale jednak odcienie barw mi nie wyszły za bardzo. Model zrobiony prosto z pudła Hobbybossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Jak dla mnie za czysty, sam mam na ukończeniu takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Czysto sklejony i pomalowany. Wash doda mu uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Kolory faktycznie jakieś nie nasze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Model ładnie pomalowany i sklejony, ale brakuje mu washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Zrób mu washa a będziesz miał zupełnie inny model! Na razie masz niezłą bazę pod dalsze zabiegi. Wash ściemni trochę kolory - przydałoby się to chyba nieco temu brązowemu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Na pewno brązowemu jak i zielonemu... W oryginale wygląda to zupełnie inaczej: Swoją drogą, w rzeczywistości, czerń też nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Trochę przybrudzenia i będzie gitarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Chyba odobinę oznaczeń Ci gdzieś 'umknęło'? Brakuje godeł jednostki i kilku innych jeszcze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 No skoro to nie Polak, ani Niemiec to co? Pomaluj na pomarańczowo kierunkowskazy na przednich błotnikachi, antenki na jeden kolor - czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi