Valderin Napisano 21 Listopada Share Napisano 21 Listopada Witam serdecznie, skonczony Migus od GWH. Model skladalo sie w sumie nienajgorzej poza malymi problemami, ktore szpachla czy piny zawsze naprawia, no i paroma bledami w instrukcji Jak chodzi o malowanie, to bylo doslownie mieszanie na oko ale wydaje mi sie, ze wyszlo ok. Model Maker - kalki Kelik - 3d kalki ResKit - kola, silniki, rakiety Master - pitot Ace Project Studio - konwersja do Polskiego Miga GWH - 1/48 Mig 29 9-12 a drabina znaleziona na cults3d i wydrukowana przeze mnie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Listopada Share Napisano 21 Listopada Wygląda na fajny model Migacza, ale niestety "atrakcyjne tło" skutecznie uniemożliwia skupienie się na zawartości. A szkoda... Arkusz białego bristolu A2 kosztuje w granicach kilku złotych, a prezentacja zyska niesamowicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 22 Listopada Share Napisano 22 Listopada Czy na prawym stateczniku pionowym umieściłeś antenę RSBN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 22 Listopada Share Napisano 22 Listopada Czy największa kalka stawiała opór? Ułożyła się fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano 22 Listopada Autor Share Napisano 22 Listopada 1 godzinę temu, DobreMzimu napisał: Czy największa kalka stawiała opór? Ułożyła się fajnie. w sumie moglaby lepiej siasc, ale jakiejs strasznej tragedii nie bylo. Ona jest w 3 czesciach ale w sumie poszlo troche latwiej niz sie spodziewalem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 22 Listopada Share Napisano 22 Listopada Bardzo ładny model. Odbiór całości trochę psują mi odgromniki. Może warto by je jakoś skorygować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano Czwartek o 00:03 Autor Share Napisano Czwartek o 00:03 W dniu 22.11.2025 o 19:18, kozborn napisał: Bardzo ładny model. Odbiór całości trochę psują mi odgromniki. Może warto by je jakoś skorygować? Jestes pierwsza osoba, ktora de facto zaproponowala poprawe, za co szacun. Do tej pory jedyne co slyszalem to co "mam zmienic" w moim wlasnym modelu lmao Ale wracajac do tematu, teraz juz wiem ze master robi metalowe piorunochrony - bo nie ukrywam, nawet o tym nie wiedzialem a to jest na dobra sprawe 3 samolot, ktory zlozylem po 25 latach przerwy w samolotach. Przymierzam sie do zakupy i skorygowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano Czwartek o 08:15 Share Napisano Czwartek o 08:15 Bardzo mi się podoba, ale dla lepszego odbioru W dniu 21.11.2025 o 14:17, jachud3 napisał: Arkusz białego bristolu A2 Te odgromniki rzeczywiście się dość odznaczają. Jeśli chcesz je poprawić to zastanów się nad użyciem włosia ze szczoteczki do zębów. Metalowe z Mastera wyglądają fajnie ale łamią się w cholerę. Przerabiałem to w Su-27 w 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Czwartek o 21:39 Share Napisano Czwartek o 21:39 21 godzin temu, Valderin napisał: Przymierzam sie do zakupy i skorygowania Sądzę, że będziesz zadowolony z tej decyzji. U mnie wyłącznie sugestie. "Musi" to w wojsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Wygląda świetnie!. Gratuluję wspaniałego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi