Lestat Napisano 18 Grudnia 2025 Share Napisano 18 Grudnia 2025 (edytowane) Mam nową zajawkę czyli 8-kołowce. Na pierwszy ogień poszedł chińczyk bo miałem ochotę zmierzyć się z digital camo. Wyszło jak wyszło, mogło być lepiej, mogło być gorzej, ale namaskowałem się jak głupi (widać na początku filmiku). Model generalnie jest bezproblemowo sklejalny, a dodatkowo w porównaniu do pokrewnych produkcji kosztuje grosze - niecałe 9 dych dałem. Nieuflejany, bo jak widać po winietce - na paradzie w Pekinie ;). mały filmik Edytowane 18 Grudnia 2025 przez Lestat 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 18 Grudnia 2025 Share Napisano 18 Grudnia 2025 No i spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Grudnia 2025 Share Napisano 18 Grudnia 2025 (edytowane) Mam taki sam do sklejenia w szafie. Te opony malowane częściowo na biało przypominają mi taką samą czynność, ale w naszych samochodach ciężarowych STAR 660. Kazali to się malowało, robota totalnie bez sensu. Olejna farba po jakimś czasie ładnie łuszczyła się z opon. Cyfrowy kamuflaż wyszedł bardzo ładnie, teraz to już spoko robota - są gotowe maski różnych pixeli w rozmiarach dopasowanych do każdej skali. Fajny model super podstawka. Edytowane 18 Grudnia 2025 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 22 Grudnia 2025 Share Napisano 22 Grudnia 2025 Świetny model, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Grudnia 2025 Share Napisano 22 Grudnia 2025 Fajny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 29 Grudnia 2025 Share Napisano 29 Grudnia 2025 Model fajny i bardzo ładnie zaprezentowany. Gratulacje za fotkę tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 29 Grudnia 2025 Share Napisano 29 Grudnia 2025 Ładny Taki czyścioch jak mój z gabloty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Paradny, ale ładny. Wykonanie kamuflażu tu robi robotę i malowanie kół oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Makijaż ma świetny . Fajnie wykonanie i fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi