pmroczko Napisano 25 Grudnia 2025 Share Napisano 25 Grudnia 2025 Dzień dobry! Chciałbym przedstawić galerię modelu, który zbudowałem jako prezent świąteczny dla mojego ojca. Od razu uprzedzę pytania - tak ucieszył się Opis budowy jest tutaj: A poniżej, bez dalszego kręcenia - foty: Bardzo dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie Paweł 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 25 Grudnia 2025 Share Napisano 25 Grudnia 2025 Bardzo ładnie ci wyszedł. Gratuluje tempa i pomysłu na prezent. Bardzo wartościowy, bo przemyślany i własnoręcznie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 25 Grudnia 2025 Share Napisano 25 Grudnia 2025 Nie wiem co napisać, żeby nie było sztampowo, bo zarówno projekt jak i wykonanie zasługują na najwyższe uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 25 Grudnia 2025 Share Napisano 25 Grudnia 2025 Świetnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 25 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2025 @SFModel, @Baas ArK, @mikemc - bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, doceniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Grudnia 2025 Share Napisano 25 Grudnia 2025 świetny pomimo expresowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2025 Bardzo dziękuję za komentarz i za miłe słowa. Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Fajny motocykl no ale gdzie ten model? A na poważnie to model przepiękny. Gdybym był Twoim ojcem to byłbym w siódmym niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Stycznia Autor Share Napisano 3 Stycznia Cześć! Bardzo dziękuję za komentarz i za miłe słowa! Jak już pisałem ojciec się bardzo ucieszył, więc i ja jestem zadowolony, poza tym, że fajnie się to budowało i dużo się przy okazji dowiedziałem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holosal Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Model z historią, podobnie jak jego pierwowzór. Znakomity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia (edytowane) Bardzo dziękuję za komentarz i za miłe słowa! Pozdrawiam! Paweł Edytowane 4 Stycznia przez pmroczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi