irizar Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, Zaczynają się Święta, więc na modele dużo czasu . Model dostałem pod choinkę, hds kupiłem od Tornado. Tym razem chcę się bardziej postarać z relacją na forum, nie jak było z tamtą Scanią, chcę do tego poważniej podejść. Za dużo nie zrobiłem skleiłem rame, myślę że czasem mogę na waszą pomoc liczyć. Czas na fotki: HDS: Spreie Spreie to: - podkład Motip, - Niebieski Motip 44925 taka będzie kabina, - Żólty Macota 01-1182 pomaluje hds, - Czerwony na rame Ral 3020, - Szary na wnętrze F 532 C Pozdrawiam irizar. Edytowane 29 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Kolejna scania się szykuje powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Życzę powodzenia i Zasiadam na 1 miejscu i w 1 rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Powodzenia. Ja idę po popcorn i siadam obok, niech ktoś weźmie coca-col'e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 No to życzę powodzenia kolego Zaprezentuj fotkę trucka,na jakim się wzorujesz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Też życzę powodzenia Będę tu często wpadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Zacznij od HDS'a. Ja też mam go w najbliższych planach, więc będę się przyglądał. Powodzenia i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 No wreszcie założyłeś relacje No to czekam na efekty xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 No ja przed następnymi relacjami co nie co wiem o tym modelu. (różne źródła). Będę zaglądał mimo tego, że wolę pancerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Życzę powodzenia w składaniu, zestawu europejskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Cieszę się że jednak zdecydowałeś się na relacje, model ciekawy jak zresztą już pisałem, życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Kolejna roadrunner na forum . I nareszcie założyłeś wątek warsztatowy . Z chęcią będę oglądał Twoje prace nad tym modelem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 Bodzio maluje z głowy, JarekS skleiłem troche hdsa czeka na podkład praktycznie Podubałem troche przy hds, przyszykowałem okablowanie. Czas na fotki narazie sklejone na sucho Jak coś źle to mówcie, chętnie po słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Chyba złożone na sucho , pomaluj siłownik na srebrno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Fajnie, że ogarnąłeś HDS'a. mam nadzieję, że zrobisz bestię ruchomą... Pomyśl nad tym, co Ci mówiłem o HDS'ie na GG Siłownik, rzecz jasna, imitacją chromu (taśma). Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 To teraz ja Mam zerowe wiadomości i umiejętności jeżeli chodzi o sklejanie ciężarówek, to raczej wolę nie doradzać. Mimo tego będę tu częściej zaglądał niż w barze Teraz szybko trochę pogogluję zorientować się do czego służy ten HDS (z góry przepraszam za moje braki wiedzy). Potwierdzam poprzednika i zrób ruchome, jednak coś wiem o modelach i ruchome części wyglądają o wiele lepiej niż takie sklejona na amen. To tyle na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 HDS jest to podnośnik hydrauliczny służący do załadowywania lub rozładowywania towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Witam Koledzy/Koleżanki Rama Hds"a schnie podkład położyłem, to sobie przy modeliku podubałem Szykuje rame do podkładu, jak narazie to goły plastik. Zdjęcia: Dzisiaj jeszcze będe wycinał piasty, jak mi się uda to wrzuce fotki efektów wycięcia piast. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Trzymasz tempo chłopie. Co w tych haczkach się kleiło to na paliwo?? Tak na chłopski rozum mi się wydaje, ale ta nieparzysta ich liczba mnie zdziwiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Kacperek315 to zbiorniki na powietrze do pneumatyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Witam, Na rame położyłem podkład, Wyciełem piasty I mam pytanko w tym miejscu ciąć skrzynie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 po co chcesz odciac skrzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Voseba chcę ją pomalować na czerwono tak jak wał i tylni most, a silnik czarny mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 To może silnik taśmą maskującą zabezpiecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 nie latwiej bedzie CI ja zamaskowac do malowania? jak juz chcesz ciac to tnij na wysokosci sprzegla, ok 7mm w lewo od czerwonej lini, widac tam na okol imitacje srub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi