tornado Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Pilne szukam przedniej szyby od Scanii 2,3,T kto bedzie miał niech pisze na gg 3812364. Bo ja dostałem pękniętą ;( O ile pamiętam szyba jest płaska możesz wyciąć ją sobie z jakiegoś przeźroczystego opakowania, np. takiego z okienkiem, w które pakowane są zabawki. Ps. Ładnie prezentuje się zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 Pilne szukam przedniej szyby od Scanii 2,3,T kto bedzie miał niech pisze na gg 3812364. Bo ja dostałem pękniętą ;( O ile pamiętam szyba jest płaska możesz wyciąć ją sobie z jakiegoś przeźroczystego opakowania, np. takiego z okienkiem, w które pakowane są zabawki. Ps. Ładnie prezentuje się zestaw Dzięki spróbuje ten pomysł po weekendzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 No już powoli będzie widać co to będzie za ślicznotka xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Witam, dostałem drewienko a, że kłonice w czasie malowania podkład - lakier to niemogłem przymiarki zrobić a tutaj fotka gałązek: Najbliżej w piątek będzie pokazane na trucku ;), na weekend nie bo wyjeżdzam. Rzut na biurko jak prezentuje się Scania troche ciemno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Hmm, te gałązki to takie zostawiasz czy zmieniasz kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Zostawiam, bo są cenne Ojciec dla mnie załatwił i raczej nie będe zmieniał ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Ja tam czekam na załadowane drewienko na naczepie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Mam teraz pytanie do was: Jak te drewno jest zamocowane na tych kłonicach są tam jakieś łańcuchy czy coś w tym stylu? jak coś to poprosze fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 O ile się nie mylę brakuje Ci elementu zabezpieczającego, na samym początku naczepy. Jest to taka jakby kratownica która zapobiega przemieszczaniu się drewna do przodu czyli nie ma możliwości zgniecenia kabiny podczas nagłego hamowania. A samo drewno mocowane jest na łańcuchy bądź pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Dzięki fliper_nx już wiem jak zrobie z tym zabezbieczeniem przed kabiną. Coś w tym stylu nie pisze, że w 100% tak troche innaczej będzie, ale taki styl zabezpieczenia Zdjęcie pochodzi ze strony: http://www.mhs.com.pl/php/ofp.php?idpg=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Witam tyle popracowałem przy tym: Uciełem pozostałości po firance, ale niewiem czy tak może być czekam na wasze zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Moim zdaniem ''styknie'' Zrób sobie przymiarkę,to zobaczysz czy jest ok ,czy też za bardzo nie wystaję ten element Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 19 Marca 2009 Autor Share Napisano 19 Marca 2009 Wymiarami wygląda na ok i tak sie zastanawiam nad kratownicą, i raczej będzie kratownica wykonam ją z PCV, ale to nie prędko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 To co porobiłem przy modelu: Bez ładunku: To by było na tyle nie ma pogody, a chciałem zrobić na dworze - śnieg pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 fajnie się prezentuje z załadunkiem a jeszcze lepiej będzie z tą ścianką od naczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Elegancko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Welcome Przy modelu zrobiłem: - lusterka oczywiście pomalowane, - klamki pomalowane, - uchwyty na maske też pomalowane i przykleiłem szyby boczne :] Podpory do naczepy jak widać na fotce, Modelwork: To by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 zarąbiście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Strasznie ciemne to fotki, ale model z tymi szczegółami wygląda coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Pomalowałem, niektóre części HDS'u: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Kable na czarno pomaluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Na czwartej stronie tam gdzie są zdjęcia ramy, widać na oponach falbankę z gumy. Nie wiem czy ją usunąłeś. Papier ścierny 400 i będzie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Kable na czarno pomaluj. Będzie teraz mi schnie HDS pod koniec tygodnia już powinny być fotki większych efektów copycat - niewiem czy mi sie uda to już zrobić spróbuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 ja opony nakładałem bez kleju, ładnie schodzą. A jeżeli nie da się zdjąć to w końcu kółka się kręcą może jakoś się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi