Thalgonis Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Czółko, poniżej jedna z kilku „jaskółek” przejętych przez Amerykanów na lotnisku w Lechfeld w Niemczech (maj 1945 r.) Amerykańce do testów przemalowali go prowizorycznie i dale swoje oznaczenia. 29 Cytuj
jachud3 Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia Wiedziałem, że ta odwrócona gwiazda to prowokacja jak zwykle galant 1 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 21 Stycznia Autor Napisano 21 Stycznia 3 godziny temu, jachud3 napisał: Wiedziałem, że ta odwrócona gwiazda to prowokacja jak zwykle galant Trump mnie wk...ł Dziękuję 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 21 Stycznia Autor Napisano 21 Stycznia 44 minuty temu, Adamo722 napisał: Malowanki spoko natomiast za gwiazdki Nie wiem o co Ci chodzi, ale trudno Cytuj
Adamo722 Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia 1 minutę temu, Thalgonis napisał: Nie wiem o co Ci chodzi, ale trudno Twoje są za bardzo przesunięte do przodu i za wysoko. Gwiazda powinna się zaczynać na wysokości tej okrągłej anteny a nie w połowie 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 21 Stycznia Autor Napisano 21 Stycznia 15 minut temu, Adamo722 napisał: Twoje są za bardzo przesunięte do przodu i za wysoko. Gwiazda powinna się zaczynać na wysokości tej okrągłej anteny a nie w połowie Na Twoim zdjęciu jest Aulie a u mnie Dennise - może robili różnie Ale OK - przyjmuję do wiadomości Cytuj
wuwumaster Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia (edytowane) Piękne czyste wykonanie! No i zazdraszczam tempa pracy... Fotka "Dennis" która wyskakuje w Googlach i już też się pojawiła na PWMie; ja wiem że w wątku o Armie już mi wykazano że jestem ciul i się nie znam, ale i tak zauważe: ten egzaplarz nie miał nożyc na przedniej goleni a także nie miał zagłówka Sam napis Dennis też nieco bardziej z przodu, za to uskok kamo z przodu lewego silnika prima sort. Suma summarum, jaskółka i tak Ci wyszła zajebiaszcza Pozdr ww P.s. widzę że z Adamo pisaliśmy w tym samym czasie.... Edytowane 21 Stycznia przez wuwumaster 1 Cytuj
barszczo Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia 12 godzin temu, jachud3 napisał: Wiedziałem, że ta odwrócona gwiazda to prowokacja Ale trójkąciki niezmienione... . Całość jednak bardzo ładna, kawał Jaskółki . 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 26 Stycznia Napisano 26 Stycznia Super model! Dzięki za inspirację. Mam Revella w 1/72, to pomaluję go jako "Julie" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi