Thalgonis Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Czółko, poniżej jedna z kilku „jaskółek” przejętych przez Amerykanów na lotnisku w Lechfeld w Niemczech (maj 1945 r.) Amerykańce do testów przemalowali go prowizorycznie i dale swoje oznaczenia. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Wiedziałem, że ta odwrócona gwiazda to prowokacja jak zwykle galant 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia 3 godziny temu, jachud3 napisał: Wiedziałem, że ta odwrócona gwiazda to prowokacja jak zwykle galant Trump mnie wk...ł Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Ciebie tez? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Malowanki spoko natomiast za gwiazdki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia 44 minuty temu, Adamo722 napisał: Malowanki spoko natomiast za gwiazdki Nie wiem o co Ci chodzi, ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia 1 minutę temu, Thalgonis napisał: Nie wiem o co Ci chodzi, ale trudno Twoje są za bardzo przesunięte do przodu i za wysoko. Gwiazda powinna się zaczynać na wysokości tej okrągłej anteny a nie w połowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia 15 minut temu, Adamo722 napisał: Twoje są za bardzo przesunięte do przodu i za wysoko. Gwiazda powinna się zaczynać na wysokości tej okrągłej anteny a nie w połowie Na Twoim zdjęciu jest Aulie a u mnie Dennise - może robili różnie Ale OK - przyjmuję do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia (edytowane) Piękne czyste wykonanie! No i zazdraszczam tempa pracy... Fotka "Dennis" która wyskakuje w Googlach i już też się pojawiła na PWMie; ja wiem że w wątku o Armie już mi wykazano że jestem ciul i się nie znam, ale i tak zauważe: ten egzaplarz nie miał nożyc na przedniej goleni a także nie miał zagłówka Sam napis Dennis też nieco bardziej z przodu, za to uskok kamo z przodu lewego silnika prima sort. Suma summarum, jaskółka i tak Ci wyszła zajebiaszcza Pozdr ww P.s. widzę że z Adamo pisaliśmy w tym samym czasie.... Edytowane 21 Stycznia przez wuwumaster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia A Ta druga obok Dennis tu Julie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia 12 godzin temu, jachud3 napisał: Wiedziałem, że ta odwrócona gwiazda to prowokacja Ale trójkąciki niezmienione... . Całość jednak bardzo ładna, kawał Jaskółki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano Sobota o 07:57 Share Napisano Sobota o 07:57 Podoba się model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Poniedziałek o 19:45 Share Napisano Poniedziałek o 19:45 Super model! Dzięki za inspirację. Mam Revella w 1/72, to pomaluję go jako "Julie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi