GrzegorzM Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia (edytowane) Model...starszy od Modelarza:)? Podobno po raz pierwszy ukazał się w sprzedaży w 1966. Wydanie, które zrobiłem to ma być rok 1990. Budowało się nieźle, choć taki rocznik ma swoje prawa i nie należy oczekiwać, że wszystko będzie jak w klockach LEGO. Za to frajda pierwsza klasa, jak już jest zrobiony Edytowane 24 Stycznia przez GrzegorzM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Efektowny mimo swoich lat fajnie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia To akurat jeden z tych lepszych Monogramów. Bardzo ładnie wygląda w tych barwach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Pamiętam gdy mi ciocia przywiozła go zza wielkiej wody. Ale to był szok dla mnie, takiego detalu jak w monogramach nie widziałem wtedy nigdzie. Wyszedł świetnie. Golden Wingsy zawsze na propsie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi