GrzegorzM Posted January 24 Share Posted January 24 (edited)    Model...starszy od Modelarza:)? Podobno po raz pierwszy ukazał się w sprzedaży w 1966. Wydanie, które zrobiłem to ma być rok 1990. Budowało się nieźle, choć taki rocznik ma swoje prawa i nie należy oczekiwać, że wszystko będzie jak w klockach LEGO. Za to frajda pierwsza klasa, jak już jest zrobiony Edited January 24 by GrzegorzM 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted January 24 Share Posted January 24 Efektowny  mimo swoich lat fajnie wygląda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 24 Share Posted January 24 To akurat jeden z tych lepszych Monogramów. Bardzo ładnie wygląda w tych barwach . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted January 24 Share Posted January 24 Pamiętam gdy mi ciocia przywiozła go zza wielkiej wody. Ale to był szok dla mnie, takiego detalu jak w monogramach nie widziałem wtedy nigdzie. Wyszedł świetnie. Golden Wingsy zawsze na propsie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 24 Share Posted January 24 Bardzo ładny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts