GrzegorzM Napisano Sobota o 08:21 Share Napisano Sobota o 08:21 (edytowane) Model...starszy od Modelarza:)? Podobno po raz pierwszy ukazał się w sprzedaży w 1966. Wydanie, które zrobiłem to ma być rok 1990. Budowało się nieźle, choć taki rocznik ma swoje prawa i nie należy oczekiwać, że wszystko będzie jak w klockach LEGO. Za to frajda pierwsza klasa, jak już jest zrobiony Edytowane Sobota o 08:24 przez GrzegorzM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Sobota o 08:28 Share Napisano Sobota o 08:28 Efektowny mimo swoich lat fajnie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Sobota o 11:11 Share Napisano Sobota o 11:11 To akurat jeden z tych lepszych Monogramów. Bardzo ładnie wygląda w tych barwach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Sobota o 13:00 Share Napisano Sobota o 13:00 Pamiętam gdy mi ciocia przywiozła go zza wielkiej wody. Ale to był szok dla mnie, takiego detalu jak w monogramach nie widziałem wtedy nigdzie. Wyszedł świetnie. Golden Wingsy zawsze na propsie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Sobota o 14:12 Share Napisano Sobota o 14:12 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi