tomekk Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Dzień dobry Przedstawiam galerię modelu P-51C Mustang Arma Hobby 1/72. Pozdrawiam Tomek 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Bardzo fotogeniczny! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Super, ja jakoś nie mogę skończyć jedynego, jakiego zacząłem Mustanga od Army, trzy od Edka poszły jak po maśle, a Arma leży. Super tobie wyszedł model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca To on tak latał bez antenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popolupo Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Superancki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Świetne fotki na ciemnym tle. Jak zobaczyłem te na białym to nie byłem przekonany do modelu, ale później "kupiłem" go na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi