rymulus Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Jaki koń jest każdy widzi. Model sklejony prosto z pudła w trakcie posiedzeń modelarskich z kolegami w mojej norze. Zaznaczę, że nie skupiałem się na merytoryce tylko na przyjemności sklejania z kolegami tak więc nie bijcie bardzo. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Fajny podoba się z wyczuciem zużyty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Konik jak się patrzy, no i poszpachlowany. Podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca (edytowane) 12 godzin temu, rymulus napisał: ...tak więc nie bijcie bardzo. A ja bedę bić...BRAWO. Piękny ten konik, ja tam nie mam do czego się przyczepić Edytowane 7 Marca przez jmx62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Szpachla, szpachla, szpachla, motto naszego zakładu Ładna robota Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Bardzo fajny Mustang 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Fajny Mustang. Szkoda, że kabina zamknięta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Marca Autor Share Napisano 13 Marca Dzięki Panowie za pozytywne słowo. W dniu 8.03.2026 o 18:27, Staryfajter1954 napisał: Fajny Mustang. Szkoda, że kabina zamknięta. To jest tak brzydka wersja Mustanga, że szkoda jeszcze dodatkowo szpecić go otwartą kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca 5 godzin temu, rymulus napisał: Dzięki Panowie za pozytywne słowo. To jest tak brzydka wersja Mustanga, że szkoda jeszcze dodatkowo szpecić go otwartą kabiną. Odczucia estetyczne to kwestia gustu. Dla mnie Mustang to Mustang i zawsze jest piękny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi