rymulus Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Jaki koń jest każdy widzi. Model sklejony prosto z pudła w trakcie posiedzeń modelarskich z kolegami w mojej norze. Zaznaczę, że nie skupiałem się na merytoryce tylko na przyjemności sklejania z kolegami tak więc nie bijcie bardzo. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Fajny podoba się z wyczuciem zużyty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Konik jak się patrzy, no i poszpachlowany. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 31 minut temu Share Napisano 31 minut temu (edytowane) 12 godzin temu, rymulus napisał: ...tak więc nie bijcie bardzo. A ja bedę bić...BRAWO. Piękny ten konik, ja tam nie mam do czego się przyczepić Edytowane 30 minut temu przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi