rymulus Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Jaki koń jest każdy widzi. Model sklejony prosto z pudła w trakcie posiedzeń modelarskich z kolegami w mojej norze. Zaznaczę, że nie skupiałem się na merytoryce tylko na przyjemności sklejania z kolegami tak więc nie bijcie bardzo. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Fajny podoba się z wyczuciem zużyty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Konik jak się patrzy, no i poszpachlowany. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu (edytowane) 12 godzin temu, rymulus napisał: ...tak więc nie bijcie bardzo. A ja bedę bić...BRAWO. Piękny ten konik, ja tam nie mam do czego się przyczepić Edytowane 2 godziny temu przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi