rymulus Napisano 6 Marca Napisano 6 Marca Jaki koń jest każdy widzi. Model sklejony prosto z pudła w trakcie posiedzeń modelarskich z kolegami w mojej norze. Zaznaczę, że nie skupiałem się na merytoryce tylko na przyjemności sklejania z kolegami tak więc nie bijcie bardzo. 22 Cytuj
barszczo Napisano 7 Marca Napisano 7 Marca Konik jak się patrzy, no i poszpachlowany. Podoba się . 1 Cytuj
jmx62 Napisano 7 Marca Napisano 7 Marca (edytowane) 12 godzin temu, rymulus napisał: ...tak więc nie bijcie bardzo. A ja bedę bić...BRAWO. Piękny ten konik, ja tam nie mam do czego się przyczepić Edytowane 7 Marca przez jmx62 1 Cytuj
kelly9mm Napisano 7 Marca Napisano 7 Marca Szpachla, szpachla, szpachla, motto naszego zakładu Ładna robota Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 8 Marca Napisano 8 Marca Fajny Mustang. Szkoda, że kabina zamknięta. 1 Cytuj
rymulus Napisano 13 Marca Autor Napisano 13 Marca Dzięki Panowie za pozytywne słowo. W dniu 8.03.2026 o 18:27, Staryfajter1954 napisał: Fajny Mustang. Szkoda, że kabina zamknięta. To jest tak brzydka wersja Mustanga, że szkoda jeszcze dodatkowo szpecić go otwartą kabiną. Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca 5 godzin temu, rymulus napisał: Dzięki Panowie za pozytywne słowo. To jest tak brzydka wersja Mustanga, że szkoda jeszcze dodatkowo szpecić go otwartą kabiną. Odczucia estetyczne to kwestia gustu. Dla mnie Mustang to Mustang i zawsze jest piękny ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi